Main Menu

Probušene uši

Started by AnaK, July 31, 2009, 03:02:02 PM

Previous topic - Next topic

dmi

Quote from: AnaK on September 17, 2009, 11:16:59 PM
Dakle... Potpuno sam fascinirana cenama. Švrljam Tiffany sajtom. I... Da li vi verujete da OVO ovoliko košta :nesvest:

jao sta mi radis u pola noci
razboleh se od ohih silnih mindjusica a i cena  :crycry:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

:ph34r:

Quote from: AnaK on September 17, 2009, 11:16:59 PM
Dakle... Potpuno sam fascinirana cenama. Švrljam Tiffany sajtom. I... Da li vi verujete da OVO ovoliko košta :nesvest:

wow.. e ove mi se vec svidjaju   :girl_sigh:

rafa

:girl_in_love: divne su

Nosila sam mindjuse godinama, imala ih milion, obozavala  :girl_in_love:
(teodora je neke od ostataka pronasla pa one na klip seta po kuci  :lol:)

godinama nisam nosila, sad im se (kad se setim) ponovo vracam  :good:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Moram da vam se žalim, i pitam je l' to normalno. Nisam nosila minđuše 10-ak dana, posle 2 meseca svakodnevnog nošenja. I jedno uvo je počelo da mi zarasta, jedva sam stavila minđušu sinoć, baš me bolelo  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

janavi

jeste, normalno je
2 meseca je malo
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Moraću onda da kupim još jedne  :turpija: bez kamenčića. Ove skidam kad perem kosu. A taaaaako sam lenja  :-[
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Elanor

ne znam :kiss1:

mileni sam pre neki dan vratila medicinske, posto se zalila da je boli jedno uvo. bilo se bas zacrvenelo i oteklo, i osetila sam grudvicu pod prstom. srecom, sredilo se do ujutru.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

:bighug: za drugaricu sapatnicu  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Saska

Posle par godina nenosenja mindjusa, desna rupa radi, a leva je zarasla :(, ali se vidi, tacnije mindjusa udje, ali ne moze da izadje. Jel' oni s tim pistoljima mogu da pogode staru rupu, sad bih nesto da nosim mindjuse?

janavi

ijao saška, i kod mene slično
s tim da sam ja na silu progurala neku tanku minđušicu do kraja :lol:
malo me bolelo, zalivala sam hidrogenom, sad je opet 'prohodna'

AnaK

Mogu, Saška. Ja sam tako sad bušila. A mislim da sam sinoć uradila isto ovo što i janavi  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

Saska

Ja sam probala to o čemu pričate pre nekih mesec dana, ali počela je da mi teče krv, a i malo mi se smučilo na kraju, da izvinete na detaljima, pa sam odustala. Probala sam pred ogledalom u dnevnoj sobi, svi su pobegli od mene kad su videli šta radim. Izgleda da mi pištolj ne gine :girl_sad:.

MissL

Kako je uvo?
Ja se nekad borila borila pa odustala :(
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

hidrociklin mast, mozda neka antibiotska krema, pantenol krema ili kantarionovo ulje ya regenaraciju

to je sasvim normalno da rupica iritira posle nekog perioda nenosenja mindjusa ili ako se povredi prilikom stavljanja