Main Menu

Probušene uši

Started by AnaK, July 31, 2009, 03:02:02 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Jao, devočica  :love32: Jesam li ja vama rekla koliko zavidim mamama ženske dece?  :crycry:
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

Quote from: AnaK on July 31, 2009, 04:06:07 PM
Jao, devočica  :love32: Jesam li ja vama rekla koliko zavidim mamama ženske dece?  :crycry:
ne nikad :D
i ja tebi zavidim na kariranim kosuljicama
ove godine sam svim djecacima za rodjendan kupila takve

gasha

Quote from: AnaK on July 31, 2009, 03:43:11 PM
I ja volim srebro. Juče sam na Krstarici naletela na oglas, neko prodaje u Pančevu jako lep nakit. A mislim da je i u parfimeriji Mala vida neki nakit koji sam videla srebrn, ali mi deluje  prilično skupo  :crycry:

ta radnja Mala Vida, ima u Makedonskoj ulici, blizu takovske, a bila je nekada i u Zemunu, u onom prolazu od Glavne do pijace, ne znam da li i dalje postoji.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Glitter

Quote from: jackie on July 31, 2009, 03:10:28 PM
:crycry:
volim, volim
ali otkako nosim naocare za stalno, nekako mi je previse svega na glavi
(mozda se neko sjeca moje rajf epizode)
mislim da cu zbog mindjusa i rajfa preci na sociva  :girl_haha:
stvarno

secam se ja rajf epizode, u isto vreme smo bile u epizodi  :lol: :lol: :lol:

Quote from: AnaK on July 31, 2009, 04:06:07 PM
:crycry:

imam probusene usi, to je bila moja zelja kad sam imala 9 godina i to mi je ok, ali se jos uvek secam moje mladje sestre kojoj je usi busila komsinica starilnom iglom kad je imala malo manje od 2 godine, i dalje cujem taj plac, mukica  :(
i dan danas mrzi da nosi mindjuse

nelly

e pa ovako<
sa devet sam izrazila želju da probušim uši i moji su to prihvatili,i mislim da je super što to nisu pre toga uradili-mislim ipak su to moje uši jelte  :girl_haha:
Stašica je sa dve godine htela da nosi minjuše kao Sara :girl_smile: ,rekla sam joj da će verovatno malo boleti ......za malo smo ostali samo sa jednom mindjušom
ali ona je i tada već pokazivala svoj ponos :love32:

nosim mindjuše kad god mogu i volem ih
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Tchi

ja izgleda jedina nemam

Despina

I ja sam imala 9 kada sam pozeljela busiti usi.Anji ne pada na pamet, jos uvjek :rofl:
A, L, S

Xe

Imam i bas volim, iako nosim male mindjuse. Alergicna sam na nikal, tako da samo 18-karatno zlato dolazi u obzir.
A imala sam takvu bizuteriju  :crycry: :crycry:
Probusili su mi kad sam imala jedno tri-cetiri godine. U isto vreme probusili i mami i sestri, a imale smo specijalne zlatne karike koje su u sebi imale iglu, tako da sam izbegla neke babe i sivace igle  :crazy:
Moja sestricina je probusila usi kad je ona htela, a MM ima probusene usi, i nosio je mindjuse u mlados' :lol: sad mu je sve zaraslo.
Brnjice i ostale pirsinge nemamo. Za druge ne mogu da garantujem, ali ja sigurno necu nista vise busiti.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Nanny Ogg

Quote from: Tchi on July 31, 2009, 06:17:42 PM
ja izgleda jedina nemam

Nisi jedina. Nemam i nikad nisam ni pozelela da imam. Sestra izbusila sa 3-4, po sopstvenoj zelji, mene nikad nije privuklo  :innocent:

Ako mi dete bude trazilo, izbusicu, sto da ne

Ajte zene, ne dram'te

Nanny Ogg

Quote from: Xe on July 31, 2009, 08:36:30 PM

Brnjice i ostale pirsinge nemamo. Za druge ne mogu da garantujem, ali ja sigurno necu nista vise busiti.

:rofl1:

Ajte zene, ne dram'te

nelly

Quote from: Xe on July 31, 2009, 08:36:30 PM
Imam i bas volim, iako nosim male mindjuse. Alergicna sam na nikal, tako da samo 18-karatno zlato dolazi u obzir.
A imala sam takvu bizuteriju  :crycry: :crycry:
Probusili su mi kad sam imala jedno tri-cetiri godine. U isto vreme probusili i mami i sestri, a imale smo specijalne zlatne karike koje su u sebi imale iglu, tako da sam izbegla neke babe i sivace igle  :crazy:
Moja sestricina je probusila usi kad je ona htela, a MM ima probusene usi, i nosio je mindjuse u mlados' :lol: sad mu je sve zaraslo.Brnjice i ostale pirsinge nemamo. Za druge ne mogu da garantujem, ali ja sigurno necu nista vise busiti.

a ovog mog MM-a ta mladost još nije prošla :love32:
skida mindjušu samo kad ide u sud ili tako nešto,kaže čudno me gledaju :rofl:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Elanor

nemam ni ja probusene usi.

milenu cu da vodim ovih dana, dok smo u beogradu. trazila je, kaze da nije vazno ako malo boli. mnogo su joj se dopale tesine bubamarice :love32: (iako joj se vise dopao sat)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Možeš i mene da vodiš, tj. da nas vodiš zajedno  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

Elanor

vazi :bighug:
milena moze da ti drzi strah. tako je drzala strah tati na roller coasteru.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.