Main Menu

Strahovi posle tridesete

Started by senka, August 09, 2009, 05:01:44 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

pozo  :D

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

senka

šta ste udarile po off-u, to je pokazatelj vaših strahova od moje teme  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Quote from: senka on August 09, 2009, 11:05:39 PM
menjam naslov u strahovi posle tri'estreće  :lol: :lol:
Ne teraj me s teme, sledece godine bih mogla da ti naplatim duplo. :lol:  :flower:

Quote from: Glitter on August 09, 2009, 11:06:39 PM
pozo  :D

Lujko! :lol:
Hvala
. :flower:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Quote from: maripoza on August 09, 2009, 11:10:03 PM
Lujko! :lol:
Hvala
. :flower:
ta nisi valda ocekivala obicnu cestitku  :D
nema na cemu  :flower: :kiss1:

prevodilica

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

A sad bez zezanja. Mislim da su strahovi u razumnoj meri veoma korisni, i šite nas i čuvaju. Pojačani strahovi narušavaju kvalitet života, i umnogome umanjuju radost života. Zašto ih ne rešavate ako su već prešli granicu?
Janko 23.7.2002.

Finalina

strahovi (ove vrste) nemaju veze sa godinama :D vec samo sa sazrevanjem :lol:

maripoza

Quote from: Finalina on August 10, 2009, 12:58:17 AM
strahovi (ove vrste) nemaju veze sa godinama :D vec samo sa sazrevanjem :lol:

Uf, dobro je, nikad se niceg necu plasiti. :lol:

Razmisljam i razmisljam...... nemam neke posebne strahove. Pogotovo ne preterane. A sto se tice onoga sto se sa godinama promenilo, to je definitivno odnos prema voznji. Nisam imala nikakav strah od voznje, cak sam i volela da vozim, ali nisam imala priliku da vozim u kontinuitetu (kratko sam imala svoj auto i svake prestupne sam vozila tudj ili iznajmljen). To je rezultiralo time da mi sad, vec izvesno vreme, u ovakvom saobracaju kakav je danas, uopste nije svejedno kad treba da sednem za volan. Ne moze se to bas nazvati strahom, ali definitivno sam ranije bila opustenija kad je voznja u pitanju i nije mi svasta prolazilo kroz glavu. I sigurno bih se drugacije osecala da sam od tada pa do sada vozila redovno i da mi je to uslo u naviku. Sad bas nisam sigurna da cu uspeti tek tako da eliminisem taj osecaj nelagode, cak i kada pocnem redovno da vozim.

AnaK

Hoćeš. Kad ponovo budeš stekla rutinu, bićeš opuštena. Ako imaš veliki otpor preporučujem par dodatnih časova.
Janko 23.7.2002.

maripoza

Nemam otpor, nego jos uvek nemam auto (:lol:). Taman se ustosim, opet ne vozim jedno vreme i svaki put sve ispocetka.
Mislim, promasila sam temu, verovatno. :rofl: Javicu se kad se neceg zaista budem plasila. :lol:

AnaK

Aaaaaaaa, ti to strepiš unapred :luppočelu: OndaK ništa  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ja imam uzasne strahove koje nemaju veze sa godinama(34 :girl_blum:) nego sa  :girl_cray: dogadjajima. Totalni sam frik, bolje da ne prepricavam i nije mi vreme za strucnu pomoc vec mi je krajnje vreme :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Sorciere

Sada sam u nekim mirnim vodama (ok brak, porodica i karijera), cak sam se i na zivot u Svajcarskoj navikla i ne bih volela da se to poremeti. To bi bio moj glavni strah posle 30. -te.

Verovatno treba da prodje odredjeni broj godina da se sve ove stvari urede i dodju na svoje, pa je posle, verovatno realan strah da se to ne izgubi...
Nina 23.04.2006.

Pepi

Osim što se užasno plašim buba svih vrsta  :crazy:, plašim se samoće. Plašim se da ću u jednom trenutku ostati sama, bez mm-a, dece, S A M A...