Plašionica - kutak za ljubitelje horora

Started by Nanny Ogg, August 10, 2009, 01:36:12 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Juče mi je drugarica preporučila dva baš nova horor filma.

Prvi, igra Nikolaj KW iz GoT.  :love32:

Mama Movie Trailer (2013)

Drugi...

The Conjuring - Official Main Trailer [HD]

Inače, ne znam kakav je njen ukus što se tiče žanra, iznenadila sam se da uopšte i gleda horor filmove. Kaže da su i jedan i drugi priti skeri ali sad priti skeri za ove hardkor kao ja nije isto kao i za one što se plaše zombija npr. :lol: Pa uzmite s rezervom to da su mnogo strašni, i jedan i drugi su sa duhovima u svakom slučaju.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Jao ovo je super, pod uslovom da uopšte ti filmovi mogu da se skinu negde.  :think:
Ovo mi se sviđa, naslov je vrlo sugestivan.  :lol: At Midnight I'll Take Your Soul  :rofl:

Nego, jesi gledala Stokera? Pristojan filmić, ima par neprijatnih scena, može da se gleda.

Stoker Trailer 2012 Nicole Kidman 2013 Movie - Official [HD]

I Descent, mislim da sam ga preporučivala još na prvim stranama.  :turpija: Za mene skoro pa savršen horor film.

THE DESCENT Theatrical Trailer

Nanny Ogg

Ma mora da ima, bar neki od njih.
Gledala sam Stoker. Nije bas nesto previse strasan  :think: Al ima mnogo dobru fotografiju, scene su remek-dela same po sebi  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Ona moja konstatacija gore da ima par neprijatnih scena znači baš to što i ti kažeš, da nije previše strašan.  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Mene više ništa ne može da uplaši, otupela sam.  :crycry:

Xe

Ja sam gledala Stokerove, ali zbog posla, nateralo me. Na neke scene sam preventivnu zmurila  :lol:  tako da se ne secam svega bas precizno.
Ali Nikol ima onaj Bree van de Kamp psiho karakter, pa joj ti horori odlicno idu  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Xe

Jao, taj je film bas skeri super  :nokti2:
Ala sam se izrazila  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Meni su Others odlican film  :ok:
A sad potpuni OT, secam se da sam ga gledala sa nekim svojim deckom, ali ne secam se sa kojim  :rofl:

Lani

Others je skroz ok ghost movie ali svako ko je gledao Šesto čulo već posle pola sata ukapira šta će sve tu da se izdešava. Verovatno bih se šokirala obrtom, da takav isti nije već bio upotrebljen u Šestom čulu.

monochrome

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Nanny Ogg

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ajte zene, ne dram'te