Main Menu

Krecenje

Started by chokoladica, August 13, 2009, 02:18:12 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: Lani on April 20, 2012, 10:46:34 AM
Imamo mi molera, ko hoće broj, šaljem na pp.
E sad, on je nama poslednji put radio pre skoro 6 godina, još u starom stanu... ovaj novi stan je bio tek okrečen kad smo se uselili pre 3 godine pa nam nije trebao moler. Jako je pedantan, nije drinker (kad je kod nas bio, pio je isključivo koka kolu, valjda se nije u međuvremenu nešto propio :girl_haha:) i brz je. Nama je ceo tadašnji stan (od 50 kvadrata) okrečio za dva dana ali je bio tu od jutra do kasno uveče. Jedino što voli da uključi tranzistorče i po ceo dan sluša narodnjake. :lol:
Cenu ne znam, znam samo da skuplje naplaćuje krečenje u boji nego belo, ali tako valjda svi rade...
I mi smo planirali sad na proleće da krečimo a ja odgovaram mm da pomerimo za sledeću godinu, Una je u jeku faze šaranja po zidovima. :crazy: Da pustim da je prođu ti umetnički momenti pa da eventualno onda krečimo.

ova 2 dana zvuce kao idealka  :clap:
ako treba ne da cu da mu pustim tranzistorce, nego cu i da mu pevam licno  :lol:, samo da mi zgotovi brzo i pedantno

secas li se cene zatvojh 50 kvm
taman toliko imam i ja

i suti na pp poruku , ako mozes  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

jel

dal planirate samo da prekrecite ili gletujete 2ruke sa smirglanjem izmedju?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Margarita

kod mene samo krecenje, nov je stan

cici

Ja ne znam imam narandzaste zidove, jako narandzaste :rofl: a i treba na par mesta gletovanje.

AnaK

Nemam pojma gde da nam ostavim korisnu info :lol: Za skidanje farbe sa stakla idealno sredstvo je uljani aceton.
Janko 23.7.2002.

emge

da i ja ostavim info: ako volite svoje boje, ne mijenjajte :lol:

Vila

ahahaha :lol:
mi ćemo najesen da krečimo, 90 posto boja ostaje isto, možda ćemo samo kod Dušana da menjamo.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

:rofl:

Mi isto kad se vratimo sa mora, ali samo boja u dnevnoj sobi ostaje ista. Ne znam sad da li da čačkam mečku. :nokti2:

Zumbulica

Quote from: emge on June 22, 2013, 03:07:00 PM
Ne menjamo  :lol: :lol:
Mi smo krecenje vec obavili krajem marta ili bese pocetkom aprila .... uglavnom, opet je prljavo na kriticnim mestima  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

Quote from: emge on June 22, 2013, 03:07:00 PM
ja stvarno volim nase boje
i sve se mucim kako da promijenim
ali mi se i dalje svidja sto imamo
samo moram da osvjezim