Šta biste volele da može da se kupi kod nas

Started by AnaK, August 19, 2009, 04:51:28 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Tapremina skoro 2l, mnogo je to veliko, razvuče se testo po tome, nikad sipati, mnogo zua baciti...

Edit, ispravljeno: :

Zapremina skoro 2l, mnogo je to veliko, razvuče se testo po tome, nikad sipati, mnogo za baciti...
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Ja sam sve razumela bez greske je l  to znaci i da je moj u glavi :lol:

AnaK

Videh danas orahe pekane u zdravoj hrani, i oduševim se. Onda vidim cenu 490 dinara/100 grama, te mi oduševljenje splasne. Probaću ih kad-tad, ali kolače s njima praviti neću :lol:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Ja sam se prošlog leta davila u nekom Lidlovom sladoledu od jogurta sa pekan orasima, obožavam tu kombinaciju, a ne privlači me da ih jedem posebno... naročito sad kad znam pošto su. :lol:

Dacko

O užasa, htedoh da nađem sliku tog sladoleda i shvatih da ga više nemaju u ponudi.  :girl_cray: Tako su mi pre nekoliko godina ukinuli i sladoled od običnih oraha, ali nadam se da će ove godine ipak smisliti nešto novo na tom fazonu.

AnaK

Ja nikad nisam probala ništa sa pekanima. A u "Crnoj ovci" ovdašnjoj sladoredarnici, imaju najsavršeniji od svih savršenih sladoleda od oraha, memoriši za narednu posetu Beogradu.
Janko 23.7.2002.

Dawn

Quote from: AnaK on May 18, 2017, 01:49:52 PM
Ja nikad nisam probala ništa sa pekanima. A u "Crnoj ovci" ovdašnjoj sladoredarnici, imaju najsavršeniji od svih savršenih sladoleda od oraha, memoriši za narednu posetu Beogradu.

Vrlo malo se razlikuju od običnih oraha, meni je D doneo sa nekog putovanja :crazy:

Glitter

ovde se ne razlikuje cena od obicnih oraha, bar ne znacajno, ja ih kupujem samo kao deo onih suseno voce i nuts mixova.

od mene preporuka ako neko nekada naleti pa ima izbor, cashew nuts puter je lepsi od kikiriki putera

Lani

Čemu onda fama za pekanima ako je ukus maltene isti?  :think:

AnaK

Pa baš :burko:

Glitt, ja mislim da prave sad neke mini lokalne firme, putere i od indisjkog oraha, i od putera, i... Ali su cene u odnosu na kikiriki puter višestruke.

Npr:

http://www.maslina.rs/proizvodi/zdrava-hrana/namazi/puteri/puter-od-indijskog-oraha-lucar-170g.html
Janko 23.7.2002.

Glitter

I ovde je razlika u ceni ali i kostaju. Pogotovo ako kupujes za bebu no gmo organic palm oil free salt free sugar feree varijantu

I maple sirup je bas skup

Glitter

Mislim sve te putere mozemo da pravimo i sami al ja sam lenja trenutno