Planina Tara-da li ste bili??

Started by pra-sence, August 29, 2009, 09:08:31 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Quote from: pra-sence on August 29, 2009, 10:32:42 PM
Ja nisam neki ljubitelj Kopa,vise volim Zlatibor i taru mada se ne secam kad sam bila na planini :lol: ..
Ti mislis na Kop, ja na Kopaonik :)
Kop ti je fenseraj, Grand hotel u januaru i zurke u kolibama kod Suncanih vrhova. Kopaonik je sve ostalo  :girl_in_love: narocito onaj deo na Kosovu, taj sam otabanala uzduz i popreko :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

pra-sence

Okej,prihvatam obzirom da nisam poznavalac :kiss1:

rafa

Ja volim i Kop  :)

A Taru obozavam, ona je totalno drugi fazon. Kuma ima vikendicu na divnom mestu  :girl_in_love: a svi koji su bili u Omorici su poprilicno zadovoljni - nikakavo ludilo, ali sasvim pristojno. Bazen, stoni tenis, puno setnje, domaca hrana i tako to.

Ipak sa malom bebom u novembru ne bih ni na Kop, ni na Taru.  :no:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

pra-sence

OK devojke,sad ste me vec naterale da se predomisljam.Da otvaram novu temu ili da vas ovde pitam: KUda sa bebom u oktobru/novembru?? :)

chokoladica

Nigde! Sto si zapela :) Znas da ce tad vreme biti nikakvo, i da ce vise padati kisha. Sacekaj brate mili leto, i uzivaj do tad, sa muzem i bebom kod kuce. Nije toliko strasno, majke mi :)

pra-sence

Sto sam zapela?? Pa zato sto 2 godine nisam izasla iz Bg eto zato.

chokoladica

Pa kapiram te, ali ako je poenta da odes negde u sred jeseni i da sedis u sobi, onda idi. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ja ti samo kazem da mislim da, gde god  da odes (a da eventualno nije more, jer tamo mozda i moze da bude malo lepse vreme), neces imati neki "provod". Ja to iz najbolje namere, sta ces sa bebom od 7-8 meseci da radis, ako ne mozes da setas? Kod kuce je ipak drugacije(znas i sama). U krajnjem slucaju, mozete da odete na zimovanje? Stef ce tad verovatno hodati, imacete sneg, a to ti je jos par meseci.

Deda

A mozes i u neke egzoticne krajeve :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

pra-sence

Pa onda bih morala da vadim pasos za Stefa a mislila sam da odemo na 5,6 dana...ma nema veze,videcemo vec sta cemo :)

Glitter

despina jednom rece za prelepu joj   norvesku da ne postoje losi vremenski uslovi samo neadekvatna garderoba...i setnja izmedju kisa moze da bude jako fina...nije more sav provod koji postoji...a  verujem da momenat cim stef prohoda ce biti daleko tezi za bilo kakav odlazak, jer ce  biti, hocu setam, nosi, necu kolica aaaaaaaaaaa

chokoladica

Quote from: Glitter on August 30, 2009, 10:10:16 AM
despina jednom rece za prelepu joj   norvesku da ne postoje losi vremenski uslovi samo neadekvatna garderoba...i setnja izmedju kisa moze da bude jako fina...nije more sav provod koji postoji...a verujem da momenat cim stef prohoda ce biti daleko tezi za bilo kakav odlazak, jer ce  biti, hocu setam, nosi, necu kolica aaaaaaaaaaa
Pricas iz iskustva ili? Posto moje iskustvo nije takvo  :D More je najlepsi provod  :love32:

Glitter

za more se  ne slazem, a za ovo drugo govorim iz iskustva  ;D

chokoladica

Ma kapiram da neko voli ovo ili ono, nesto vise, nesto manje. U krajnjem slucaju, videti kakav ce biti oktobar, postoje prognoze za 5 dana unapred (i vise) i videti da li je vreme prihvatljivo, pa otici. Eto.  :)

pra-sence

Quote from: chokoladica on August 30, 2009, 10:39:27 AM
Ma kapiram da neko voli ovo ili ono, nesto vise, nesto manje. U krajnjem slucaju, videti kakav ce biti oktobar, postoje prognoze za 5 dana unapred (i vise) i videti da li je vreme prihvatljivo, pa otici. Eto.  :)
Da,tako ce otprilike i biti.Samoznas sta me brine...kad se LJ vrati to je vec oktobar,glupo mi je da mu kazem 'e aj idemo negde" posle samo 15 dana a tek se vratio.

chokoladica

Quote from: pra-sence on August 30, 2009, 10:40:48 AM
Da,tako ce otprilike i biti.Samoznas sta me brine...kad se LJ vrati to je vec oktobar,glupo mi je da mu kazem 'e aj idemo negde" posle samo 15 dana a tek se vratio.
Ja verujem da ce on zeleti da bude malo kod kuce. Mozes da probas, pa ako hoce dobro, ako ne, opet dobro. Bice vremena i za putovanja.