Main Menu

Predlozi poklona za sve prilike

Started by Pepi, September 02, 2009, 09:13:44 AM

Previous topic - Next topic

Pepi

Ovih dana sam dobila nekoliko poziva za venčanje, kod različitih ljudi, što rođaka, što prijatelja, kolega...krenula neka svadbena pomama  :D
Intenzivno razmišljam o poklonima, ne bih da to budu obične, svakodnevne stvari, tipa šerpe, lonci i poklopci  :D
Šalim se malo, ali zaista bih volela da smislim neki lep poklon, a da opet ne bude preskup, jer nisam baš u situaciji da izdvojim gomilu para za to, tim pre što imam više svadbi u narednih dva meseca...
Gledajući po netu, naišla sam na ove sajtove, koji će možda još nekome koristiti.
takođe, ako imate neki predlog, recite...ideje su dobrodošle...ne samo za venčanja, već i za ostale prilike...

http://www.zenskeprice.com/index.php

http://www.3dcrystal3d.com

www.vestice.co.yu

www.mojepuzzle.com

www.vencanja.com

Deda

Koliko nisam volela da budem mlada, toliko volim da gledam druge mlade, gledam ovaj link sa vencanjima, kako su lepi :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Pepi

I ja isto Dedo...
Koleginica iz kancelarije se udaje, a ja umesto da radim, razgledam sajtove i dajem savete  :girl_haha:

Deda

Quote from: Pepi on September 02, 2009, 09:29:47 AM
I ja isto Dedo...
Koleginica iz kancelarije se udaje, a ja umesto da radim, razgledam sajtove i dajem savete  :girl_haha:
Ja prepoznah mog skolskog druga na slikama...onaj Zvonko Dimitrijevic...bas mu je lepa mlada...

Xe

Ja sam potpuno operisana od tih svadbarskih fazona  :-[ Cudim se sama sebi kako sam se uopste i udala  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Quote from: Xe on September 02, 2009, 12:33:18 PM
Ja sam potpuno operisana od tih svadbarskih fazona  :-[ Cudim se sama sebi kako sam se uopste i udala  :-[
meni je jasno kakao sam se udala, a  operisana sam nacisto  :D

AnaK

Ja volim da poklanjam lepe a praktične stvari, nekako mi je za sve ukrasne predmete stvarno teško da procenim šta je po ukusu i u skladu sa stanom onome kome poklanjam. Uz to, ja gotovo da nemam nešto što je samo lepo i dekorativno, potpuno mi je besmisleno da brišem prašinu sa nečeg nekorisnog  :-X

Poklanjala sam lepe posteljine, setove peškira, kuvar. Uglavnom sam i išla na svadbe kod prilično bliskih i dragih ljudi.

Sad sam pogledala linkove. Meni je ono graviranje u kristalu potpuno morbidno, i verovatno jezivo zvuči - ali podseća me na nadgrobne spomenike  :pu-pu: :-[
Janko 23.7.2002.

Pepi

Anak, i meni je draže da poklonim nešto korisno, nego ukrasno ... Od takvih stvari, jedino su mi slike i ukrasne i korisne, ali opet treba znati kako je nekome uređen stan, i šta bi se uklopilo.
Setovi peškira su dobra ideja, posteljina takođe.
Meni se sviđaju i lepi albumi za slike.

Deda

Glitter

uskoro nam se udaje dobra drugarica...poklonicemo sliku...domace radinosti  ;)
ima posebnu simboliku i praktikujem je jako, jako dragim ljudima i oni  to znaju...poprilicno nasih poklona ima posebna mesta u domovima i srcima dragih nam ljudi

Gost51

peskiri i posteljina su mi omiljeni poklon :)
ubacila bih ovdje i ogrtace u paru
u svilanitu imaju divne sa inicijalima :love32:
kuvar vise ne, posto sve na internetu ima :D

Nanny Ogg

I ja preferiram prakticno u odnosu na lepo, osim ako mi je neko bas bas blizak, pa tacno znam sta bi mu se dopalo.
Belu tehniku izbegavam da poklanjam (ukljucujuci i male kucne aparate), jer je verovatnoca da ce dobiti bas to od jos nekoga ogromna. Mislim da je komplet posteljine/ bade mantila bas lep poklon, kao i putna torba (torbe), ili nesto od tehnike, tipa foto-aparat ili kamera. A ubedljivo najlepsi poklon mi je uplaceno putovanje ili makar neki vikend, ali to kooostaaa  :crazy:
E da, ne volim ni koverte sa parama, jer uvek mislim da sam dala premalo  :wall:

Ajte zene, ne dram'te

cici

Posteljina i peškiri su meni lep poklon kao i neki baš baš lep komplet čaša.

Mi za svadbu nismo dobili baš ništa od sitnih kućnih aparata :rofl: a nije da smo imali malu svadbu :blink:

AnaK

Quote from: cici on September 02, 2009, 08:02:41 PM
Mi za svadbu nismo dobili baš ništa od sitnih kućnih aparata :rofl:

Svi su mislili da će neko sigurno doneti  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

cici