Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

joa, blue, ja bih oko ovog hranjenja deteta poludela.....  :blink:

al, dobro je ako se seli uskoro, imaces problem manje
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

posto se seli, poklonila mi je masu stvari.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

puno pistolja i revolvera za detence. igracke, naravno.

uz to je htela i celi akvarijum, jedva sam se odbranila. i neke skoljke koje kaze da je skupljala dvadeset godina.

strahujem sta ce nam jos doneti od tih starudija. ona samo ostavi nama ispred vrata sta misli da je ok da pokloni.  :lol:

Blue

Quote from: kalimero on June 16, 2014, 02:56:24 PM
joa, blue, ja bih oko ovog hranjenja deteta poludela.....  :blink:

ma i ja ludim, ali sta cu. najsmesnije je kada mu da u rucicu parce kobasice, pa onda njen pas juri dete zbog te kobasice, a dete se cepa od smeha i bezi. mislim uzas, cak i ako izuzmemo hranljivu vrednost kobasice (i kolicinu zacina u istoj), samo da se covek smeje od muke.  :rofl1:

martina

ja bas citam sta pisete

pa me zanima: jel te stvari vas nerviraju bas uvijek?

mene dosta tih stvari ponekad iznervira, ali najcesce ne... zavisi koliko sam ja sama od sebe pissed
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

pa, ne znam, zavisi od dana do dana sta ce bas da me nervira....neke stvari naravno uvek.....ovo sto se blue desava sa komsinicinim hranjenjem njenog deteta bi mi smetalo uvek......  :hm:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

da, da, ovo s blue mi je druga kategorija, stvarno ne znam uopste sta bih radila da me to snadje

nije da mi se nikad nije desilo nista slicno, ali nije bilo bas tako konstantno.

a najgore mi je kad me snadje to u "nemoj me mujo majke ti vise branit' fazonu". ono, ubi se neko pomazuci ti, a tebi to ne da ne koristi, nego ti jos skodi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

e, bas to.....  :good:
kapiram da je iz najboljih namera, ali brate, pretera ga  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

e da, nervira me kad neko nekome upada u rec
ti obicno nikad ne slusaju sagovornika

nerviraju me zene koje se prostacki smeju, ako znate na sta mislim

neviraju me ljudi uskakivaci,
to su oni  koji trce ka liftu i zatvaraju vrata ispred nosa nekom da bi sto brze utekli na svoj sprat

tu obicno namerno  jurnem i stignem da udjem u lift i obavezno kazem onim divnim usecerenim glasicem :

- zurite, komsija, pa nas ni ne vidite  ;D

i ugusim ga morem pitanja do njegovo sprata, kako je, kako porodica,  voli li prolece i tako

naravno da ovo ne pitam ljude koji su ok, koji se kulturno jave i sacekaju da i ti udjes u  lift

takodje me nerviraju majke koje ne primecuju kad im deca bacaju papire od bombona na pod bilo gde
i ne reaguju, na bilo koji nacin, sklone same ili zamole decu ako su starija da to urade ona  :shout:

nervira me stoka koja parkira auto tako da zauzme 2 parking mesta, umesto jednog
njima redovno podignem brisace  :D
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

MissL

Una me podseti, pre neki dan pijem kafu na Bulevaru kod pozorista... Dete pritrca, uzme, ustvari otme bombonu sa tacne i ode, i nije mi krivo dete, nego cujem majku iz pozadine jao hihihihihihihhihii maznula si jos bombona, ni a ni b :hm: ne podnosim takvo ponasanje
da je Stiv bio tu, trcala bih da je otmem koliko god da ih je pojeo, ovako sam pustila
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Unabebili

ni ja  :girl_sad:

ali takva deca kao i ljudi "napreduju"  u zivotu brze nego ti i stiv  :girl_cray:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

jok, samo mislimo da je to prosto nevaspitano od strane majke da ne opomene
dete nije krivo, ali ce porasti u nevaspitano , kao i majka mu  :rofl:

AnaK

Volim ovu temu, a stalno je i čitam Manfredu, da vidi s kakvom neiskazanom blagošću ima posla  :diva: Kod mene su ključni zvuci, evo oljuštena šargarepa čeka da bude predata Janku kad se ja, za koji minut, povučem na spavanje :lol:
Janko 23.7.2002.