ovaj stadion zaslužuje i jedan fudbalski teren

Started by nelly, September 09, 2009, 09:27:08 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

disco, obozavam tvoje komentare na dnevno-drustveo-politickim temama, toliko me podsecas na mene :rofl: :friends:

disco2000

:rofl: zabava za milione :lol:

Poslednje SP sam gledala 1998. Navijala za Nigeriju, pa kad su ispali, za Brazil koji je izgubio od Fr sa tri-nula :lol: i secam se Ronalda :lol:

disco2000

E, da, bio je ozenjen nekom Milenom sa kojom je dobio sina Fenomena :lol: mislim, tako su ga zvali po stampi, nije mu to ime

Glitter

ja sinoc pricam sa Stivo dok smo gledali utakmicu i kazem: Ma meni je potpuno nejasno kako su izgubili dva rata :lol:

monochrome

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nas drug nemac je zavrsio preko noci u cuzi, kako sad upravo saznadoh :crazy:
toliko su pijani bili, njih par, da ih je murija pokupila i dala im smestaj preko noci :fool:

Glitter

stiv je 12 godina bio stacioniran u nemackoj...ubedljivo najbolje pijane price su mu iz tog perioda :lol:

sa sve spavanjem u zatvoru

monochrome

:crazy: :girl_haha:

ja nisam mogla da dobacim do tog druga, a onda je dragi dosao do informacije  :blink:
inace, pripremamo jedan projekat zajedno, za avgust, a sad ga zezam da je neodgovoran, pa ne znam kako cemo :rofl:

Urbana

Quote from: Glitter on July 09, 2014, 12:56:19 PM
ja sinoc pricam sa Stivo dok smo gledali utakmicu i kazem: Ma meni je potpuno nejasno kako su izgubili dva rata :lol:

:lol:

A meni Svapski trener lici na Hica, fale mu samo brkovi :D

Nego da vam kazem Holandezi su prizeljkivali da im u finalu bude protivnik Brazil, naravno ako veceras prodju....ali nije im milo sto ce biti Svabe.

Ali igrali si sinoc .... stvarno milina.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Lukina mama

sta se desava ?!?!? nema golova ...gleda li ko?
Luka ,09 April 2005

senka

ma dosadno užas
taman nas nemci navikli na dinamiku  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Urbana

Da dosada, isla bi da spavam, ali bojim se da me ko sa Costa Ricom ne probudi pucnjava, pa onda nisam celu noc spavala.....ne mogu da verujem da Robbena niti sam videla, niti sam cula da ga je komentator uzeo u usta.
A valjda ce ovi nasi uspeti da daju jedan gol do kraja.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Glitter

Ae holandjani  hebali vas bicikli dajte jedan pa da polegamo  :dog:

Lukina mama

bice ovde izgleda penala....

jer sam ja jedina koja navija za argentinu????
Luka ,09 April 2005