ovaj stadion zaslužuje i jedan fudbalski teren

Started by nelly, September 09, 2009, 09:27:08 PM

Previous topic - Next topic

Saska

I ja gledam sa pauzama, a glavni utisak mi je kako su svi do jednog igrači ružni do bola. A preko puta navijanje i urlikanje, mora da je kladionica u pitanju.

Evo ih, Italijani pobedise.

Xe

:clap: :clap: :clap:
Ovog puta navijala za Italijane, samo zbog Chrisa  :lol:  koji je pobegao sa godisnjice braka  :lol:

Salim se, iako ne podnosim prljavu italijansku igru, nekako mi je logicno da se opet provuku, tako sam sigurna da ce se svet i sutra okretati  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

:clap: :clap: :clap:
Ali eto nisu igrali prljavo večeras, super su bili, baš bi bilo nepravedno da su izgubili sad na penale posle onoliko propuštenih prilika.
Protiv Nemaca će morati to mnogo bolje.

edit: A da ne pominjem da mi je posebno milo zbog onog engleskog golmana i njegovog plaženja jezika Italijanima pre nego što će da izvedu penal. ;D

nelly

Italijani su zaasluženo pobedili  :clap: :clap:
ja tipujem na finale Nemačka:Portugal
a pehar podižu-Nemci  :diva:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Quote from: Xe on June 24, 2012, 11:44:21 PM
Vala bas
Evo ga Chris, ko je propustio
http://www.dailystar.co.uk/news/view/258254/Euro-2012-Angry-wife-gives-England-fan-the-red-card/

:lol:
Nelly, ko zna, mislili smo da će pobediti i na SP pre dve godine, pa ih središe Španci u polufinalu.
Ja se nadam pobedi Portugala u finalu ali ne znam... baš su jaki Nemci ove godine.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

a ja sam stigla do pola i sledila se.
ja sam o tim nemackim akademijama vec razgovarala s pb, jer ona ima klinca u komsiluku koga spremaju za jednu takvu.
sve te skole gde decu od malih nogu odvoje od roditelja i drze tamo negde gde samo treniraju (fudbal, tenis, sta vec) su meni taaaako tuzne :girl_cray:. ok je za one koji na kraju uspeju, mozes da kazes da se isplatilo, ali sta je s vecinom?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Meni je u stvari ceo plan i pristup o razvijanju svog fudbala, o načinima, strpljenju, kreditiranju, izgradnji jake lige, onako, baš sjajan. Takve akademije postoje širom sveta, u svim siromašnim zemljama Latinske Amerike, na primer, i gotovo sve ostale evropske jake države kupuju male igrače odatle. Taj pristup vrhunskom sportu je, čini mi se, globalno prisutan. A verujem da su uslovi u akademijama u Nemačkoj mnogo bolji nego u Argentini ili Brazilu. Tako ja gledam na ovaj tekst, više kao na soludarnost u zajedničkom cilju.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

Laniiiiiii, pa ja se nisam ni setila da imamo i ovu temuuuuuuu.....a ne, mi strikamo tamo po tricama  :rofl:

veceras idemo drugaru na rodjendan, zvao da kaze da prima goste koji stignu pre 6 i izmedju 8 i 10  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ma ja sam se setila al vidim niko ne piše pa...

kalimero

mexico! :clap:

mada znam da protiv holandije nemaju bas puno sansi, ipak navijacu veceras za njih!
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Meni krivo sto je Cile izgubio od Brazila. :girl_sigh:
A zao mi i za Meksiko.
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

navijacu za alzirce, bas su zgodni  :girl_haha:

zao mi za čile

kalimero

meni  zao i za cile i za mexico.....
sad jos da ispadnu nigerija i alzir i da mi tako odu svi za koje navijam, pa da opusteno gledam dalje  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.