Main Menu

Klimavi zubici i kako ih vadite?

Started by Beatrix Kiddo, September 10, 2009, 12:54:47 AM

Previous topic - Next topic

Tchi

zubic vila je vec spremna, smislila bi pricu vec neku, nego jel moze da se udavi? Plus sutra je u vrticu bolje mi je da ispadne kod kuce nego da ga tamo izgubi pa bude tuzan. Stomatologa ne bi da trazim ovde, pojma nemam ni gde bi isla, tek smo jednom i kod pedijatra bili.

AnaK

Ma kako da se udavi, pobogu. Pa to je veličina koštice trešnje  :girl_haha: :kiss1: Daj mu sutra pre vrtića da pojede jabuku, celu, da grize  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

emge

Nama je od tog početnog klimanja trebalo po 4-5 dana minimum da se zub rasklima... a i kad se drži na jedan končić, trebalo je da ga izvadi. Pusti ga sam, da uživa u klimanju zuba i jednog dana će ispasti :love32:

Tchi

Jabuka i sargarepa su najcesci uzrok davljenja kod dece  :)

Tchi

U pravu si, Emge, bas uziva u tom klimanju  :love32: Znaci da ne intervenisem nista veceras i da navijam sat da ga okrecem na stomak  :D

AnaK

Kog uzrasta? Mi pričamo o predškolcu?
Janko 23.7.2002.

Tchi

emge

Možeš da se opustiš, proći će još par dana...

nego, nbaš mu se rano klima zubić, pa on nema još ni 5 :love32:

a ja sam čula da je smoki još opasniji za gušenje :)

AnaK

Mislim, i Mushema se nedavno davila kupusom, završila na urgentnom, vadili joj parče u anesteziji... Al' treba ih učiti da žvaću, čim stasaju  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Tchi

o da, smoki, bas mi je bilo frka kad je prvi put jeo i trebalo mi je neko vreme da prestanem da ga kontrolisem, jedna mala komsinica mislim da je imala preko tri tada se davila sa onom grickalicom ribicom, njena mama kaze da je pocela da plavi, otac je uspeo da joj izazove povracanje i da tako izbaci

emge

kažu nikako prste djetetu u usta, samo naglavačke i lupkanje po ledjima...

ali računam dok ih gledamo- nema fre=ke.

elem, zub ne može da naraste, nabubri, pa nije frka ni da se proguta - a neće.
Traje taj proces ispadanja zuba, minimum par dana, tako - opusti se :kiss1:

Tchi

ok, cekam do sutra pa probam i meni se cini da mi je tata vadio tek kad se nekoliko dana klatio, sad se vec klati skoro da ga uhorizontali kad ga gurne prstom napred. Hvala  :bighug:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Tchi

ne znam, nisam primetila, pogledacu danas, jel to isto treba sada?

emge

kod marte su prvo krenule šestice, pa onda da se klimaju jedinice...