Main Menu

Domaci film

Started by rafa, September 11, 2009, 10:31:51 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Mene se nesto ne dojmi, kao dezavu iz mase ratnih filmova, bez neke nove poruke  :think: (samo na osnovu trejlera, ne znam nista o filmu).
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Jel zna neko gde moze da se kupi ovaj dokumentarac?
Ne mogu da kontrolisem svoje emocije koje je par trejlera izazvalo  :(

"Once Brothers" - Documentary about Petrovic and Divac relationship - Trailer
10.12.2002.
19.05.2005.

lilit_depp

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ili

L, L, K

Blue

kome se ne da, da downloaduje, ima i na youtube:

lilit_depp

Quote from: rafa on October 31, 2010, 10:27:44 AM
Jel zna neko gde moze da se kupi ovaj dokumentarac?
Ne mogu da kontrolisem svoje emocije koje je par trejlera izazvalo  :(

Odgledah ga danas i iako bih sebe mogla svrstati u grupu: ex-YU nostalgicar, ipak me film nije mnogo pomerio. No, ajde, sad da ne tupim, pricacemo kad ga odgledas.  :kiss1:
L, L, K

Blue

Quote from: lilit_depp on October 31, 2010, 11:55:34 PM
Odgledah ga danas i iako bih sebe mogla svrstati u grupu: ex-YU nostalgicar, ipak me film nije mnogo pomerio. No, ajde, sad da ne tupim, pricacemo kad ga odgledas.  :kiss1:

i ja sam ex-yu nostalgicar i jeste mi se jako dopao i dirnuo me je bas. ne toliko iz aspekta jugonostalgije, jer nisam ni ocekivala da me ta problematika opet prodrma do srzi, ali mene je dirnuo deo o gubitku jednog mladog, perspektivnog zivota i to sto je ostalo nesto nedoreceno posle svega. i ona poslednja scena, divac na mirogoju, na drazenovom grobu...

NikkiL

Ja skoro gledala cetvrti covek i meni je bio OK film, nista losiji od slicnih americkih filmova... Citulja za Eskobara mi je takodje bila OK.. Onda kengur je isto dobar film...

Ne znam sta sam jos od nasih novijih gledala... da, Carlston za Ognjenku...cudan film, malo vise sam ocekivala po kritikama i najavama.  Imamo gomilu kojecega jos al nikako da stignemo da gledamo...

Od onih malo starijih Lepa sela su sjajan film ali od onih koje vise nemam nameru da gledam isto kao i Ptice koje ne polete od koga mi knedla stane u grlu kad pomislim na njega (a gledala sam ga dok nisam imala dece, mislim da bih sad doslovno crkla od plakanja kad bih ga pogledala  :( :( :( ).

Dobar mi je Gori vatra, onako.. pravi balkanski crni (bas) humor, ako ima nesto slicno iz susedskih produkcija kazite... (ja sve to racunam u domace filmove ... :innocent: :rofl:)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Elanor

odgledali montevideo :)

za one koji su izrazili zelju da posle duzeg vremena pogledaju domaci film - ovaj - slobodno se uputite put bioskopa. lepo je, pitko i duhovito, uz podnosljivu dozu patetike. podseca na one stare romanticne domace serije.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Ja ne mogu da hendlujem patetiku ni u podnošljivoj dozi. :girl_haha:

Xe

Quote from: Lani on January 02, 2011, 09:48:39 AM
Isto  :girl_haha:  Ni kad je u pitanju domaci, niti strani film.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Gdje Montevideo ima da se kupi?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

linga

Gledali MOntevideo, sladak film, jedan od boljih domacih u poslednje vreme. Najvise mi se dopalo sto je epoha, prikazuje neko drugacije, nevinije vreme, nema nasilja i sl. bas me je ubacio u lepo raspolozenje  :girl_in_love: toliko da im i patetikicu koja provejava  :D oprastam. Beba mi je skakutala, jer mi se ceo stomak tresao od smeha  :rofl:

rafa

Meni je montevideo divan, bas sam sa njim otputovala back in the past.  :girl_in_love:

Pa fudbal, pa lepi momci, pa Cubura, gde ces vise!  :rofl: :girl_in_love:

I da sam zivela u ono doba, svakako bih bila zaljubljenu u Moshu - fudbalera/prevaranta svalera.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

Glitter

Quote from: Lani on January 02, 2011, 09:48:39 AM
ovako  :crazy:
a kad se ubacim u patetika mod, placem i na terminatora I deo (ne drugi, na taj sam suze lila  :lol: )

Elanor

meni je bilo bas :o kad sam shvatila da je milutinac zapravo onaj po kome nosi ime dz palilula. dr milutin ivkovic, to deluje taaako ozbiljno.
kopacke je ostavio cetiri godine kasnije (kad je konacno postao doktor).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.