Main Menu

Gde da kupim sling?

Started by Maki, September 16, 2009, 09:04:54 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Znam, ja bih sebi kupila i sling i tu nosiljku  :-[

stacka

Lani, imas nesto da nam kazes? :girl_haha: :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Jao kakve ste, znala sam da nije trebalo ono da napišem  :rofl:
Sori Maki  :girl_smile:

linga

U Aksi na B./ Brdu sam videla pre neki dan. 2.600 dinara je. Ali ne ocekujte da vam osoblje pokaze kako se koristi :(

Maki

Hvala zenske!Bas ste brze.Jedna forumasica mi je ponudila vec njen,tako da je stvar resena.

Lani

Morala sam da stavim link kad sam pročitala vest.  :nokti2:
http://money.cnn.com/2010/03/24/news/companies/infantino_recall/index.htm?hpt=T2

Ja sam vrlo slične (ako ne i iste slingove sad ne mogu da se setim) videla u jednoj prodavnici.

prevodilica

a ja večeras tražim temu ili reko da otovorim da vidim jeste li koristile sling, koliko dugo i kako, da li neko ima da probam i sl.
maleni mi je navikao na nosanje, pa se nešto mislim da bi mi bio koristan, hm  :think:

Lani

Ja sam planirala da ga probam sa ovom bebom. Sad sam se smorila od ovog članka.  :hm:
Sling beše nije štetan za kukiće?

Summer

Nije stetan za kukice, ja sam nosala Saru i cak su mi preporucili nakon skidanja kaisica (kad sam smela da je nosim na kuku). I sad je ponekad nosim. Moj je onaj obican, kao marama, samo ima prsten (1001 Knots).

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

anelore

Ja koristim sling - trazila sam od sestre da mi kupi pre porodjaja, onaj koji se prodaje preko sajta sling-marama, mada sada ima da se kupe i pixiekid, koji su lepsi.
Ja sam zadovoljna.
Vise puta sam je setala u slingu, i to u polozaju slicnom kao u kenguru tj. trbuh na grudi, s tim sto su bebi u slingu noge savijene i kolena iznad guze u tom polozaju, pa ne steti kukovima. Takodje sam je nosila i po kuci u slingu - usisavala, pa cak i radila za racunarom. Racunam da ce se tek pokazati korisnim kad krenemo u duze setnje, a ona krene da se buni sto je u kolicima.

Lani

Što su slatki ovi pixiekid.
Gde to ima da se kupi ili se naručuje preko neta?

anelore

Mislim da se samo narucuje preko neta.

Lani