Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Valjda sam mekog srca...  :D A mogao bi i nešto drugo korisno ili zabavno da radi umesto da krivi kičmu nad lavaboom (visok je 1,95).

anelore

Meni bogami nije bilo isto, narocito ne kad se trpe posledice pranja nagomilanih sudova. Ili kada masina nije available nego sve padne na mene. Mislim, to me je ipak najvise pogadjalo  :lol:

Dacko

Ma mogu ja da trpim nagomilane sudove koliko hoćeš ako je alternativa da ih sama operem - alergična sam na deterdžente (mislim ozbiljno, a ne kao zgodan izgovor). S druge strane, muž ne podnosi da mu se razvlače po ionako majušnoj kuhinjii, pa ih vredno raščišćava, a kad je nekoliko puta bio po desetak dana odsutan, uopšte ne mogu da se setim kako sam se snalazila... biće da smo se hranili van kuće ili sendvičarili. 8)

emge

Ako će da vam stoji u kupatilu, onda ni ne treba da je uzimate...
razmišljam nositi svaki dan sudove u kupatilo i nazad mi izgleda komplikovanije nego prati na ruke.

A ako nemate puno sudova, imaju one male mašine, koje se stave na radnu ploču.

Xe

Moja komsinica iznad koja nema masinu, ima skoro duplo veci racun za struju. Posto mi imamo vise uredjaja, pretpostavljam da su cesce koriscenje sporeta i pranje sudova vodom iz onog bojlerceta razlog.

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

moma

ja je odlazem iz finansijskih razloga
uvijek nesto prece
pih

Finalina

svaka masina je korisna  :innocent: , ali naravno i da postoje neke razlike samo sto kod tih prosecnih nema sta mnogo da se bira i trazi bitna razlika ..... masina za sudove u kupatilu je potpuno neprakticna varijanta

Xe

Ja sam imala masinu za pranje sudova u kupatilu... kad je ona u kuhinji bila pokvarena, MM je nosio sudove u kadu  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

disco2000

Dacko

Zahvaljujući nekom forumskom gostu koji je pronašao temu videh i kad smo je prošli put 'kupovali', još 2013. godine, pa je tadašnji plan bio da se mašina stavi u kupatilo jer je mm tvrdio da se neki kuhinjski elementi povezani zajedničkom gornjom pločom uopšte ne mogu razdvojiti, a sad je ispalo da se jedan bez problema može izvući i da se na njegovo mesto može ubaciti mašina. :fool: Ali dobro, neka je on prao sudove još godinicu i po od tada kad već voli, ali sad je dosta. :baba:
Malopre se vratio iz radnje - naručio je mašinu koju sam mu odabrala. Nije ostavio kaparu jer želi da je prvo pregleda kad im stigne da nema neka vidna oštećenja ili tako nešto. Još ne znam smem li da se poradujem. :nokti2:

kalimero

moja mala najbolja drugarica ostala kod mame....  :crycry:
ovde stvarno ne znam gde bih je  :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

dacko  :clap: da sto pre stigme i da vas dobro sluzi :voda:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.