Main Menu

Low-cost

Started by Elanor, October 12, 2009, 02:11:44 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

to je cena sada, posle vulkana. ryan je toliko oborio cene jer se ljudi jos ne usudjuju da lete low-cost kompanijama na ostrva.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Quote from: maripoza on June 08, 2010, 02:06:46 PM
Una, jesi ti spremna redovno da primas goste tamo kad se usudjujes da objavis ovu cenu ovde?  :turpija:   :lol:

apsolutno  :love32:

elka, nemoj da me plasis sad kad sam nasla dzabe karte   :rofl: (btw, samo nedelju dana pre i posle , to isto je skoro duplo  :fool: )
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Elanor

necu, necu :rofl:
uostalom, sta i ako ostanete ;D
(a i duplo je jos uvek dobra cena, za tu destinaciju)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Quote from: Elanor on June 08, 2010, 02:38:21 PM
necu, necu :rofl:
uostalom, sta i ako ostanete ;D
(a i duplo je jos uvek dobra cena, za tu destinaciju)

jbga, nikad duze nisam putovala brodom, mozda je vreme  :turpija:
a i ako ostanemo -  eto resenja, bez suvisnih dilema  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

emge

Ne mogu da se sjetim, da li sam vam ovdje pomenula low-cost taxi:
http://www.lowcost.co.rs/index.html

maripoza

Samo da se nadovezem za onu Virtuon karticu. Funkcionise, sve je super, samo njome ne treba nikad placati stvari za koje traze da se posle ta kartica zbog neceg negde prilozi. Na primer, neke evropske zeleznice prodaju vozne karte tako sto platis kartu preko neta, a ako izaberes da je podignes posle na salteru treba da poneses sa sobom karticu kojom si platio (mora na salteru jer automati za izdavanje karata ne prihvataju kartice koje nisu izdate u EU). Virtuon kartica nema ni cip ni onu citljivu traku i nije ju moguce provuci kroz POS terminal, te nije moguce dobiti pravu kartu. Velikih problema sam zbog toga imala u Francuskoj (jer su idioti koji ne umeju da koriste mozak), pa me se setite ako ikada padnete u iskusenje da ovakvom karticom kupujete karte za voz u tim krajevima. :D

Mislim, ovo nije do kartice, nego do ovih budala koje dozvoljavaju da se takvom karticom plati vozna karta, a posle se ponasaju kao da si ti kriv sto tu karticu nije moguce provuci kroz onaj aparatic. Problem se zakomplikovao i sad se spremam da trazim odstetu ili da tuzim francusku zeleznicu.  :turpija:
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Pominjali smo ovde i Malev Airport Transfer, tj ja se raspitivala. :lol:
Za svaku su preporuku. Organizovani, tacni, govore engleski (i vozaci i devojke u njihovom call centru), voze one mini busice u koje staje oko 8 osoba i koji su sasvim ok.

maripoza

rafa

u cemu je fora sa ovim ryan airom?
da li je moguce da dve povratne karte na relaciji larnaka-brisel mogu da kostaju samo 140 evra, mislim obe zajedno  :o? jel ima tu neki zez?
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Elanor

naravno da je moguce :)
ne uvek, ali moze i manje, ponekad.

da, na cenu moras da dodas i neki dodatak za placanje karticom i placanje kofera (ako hoces da ih nosis).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

zez je u tome sto ako otkazu let ili tako nesto, samo ti vrate pare - onoliko koliko si platio - i snalazi se posle (tj kupuj novu kartu po ceni u tom trenutku). nama se nikad nije desilo (kuc-kuc), nasim prijateljima takodje, jeste prijateljima prijateljevih prijatelja.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maripoza

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

rafa

Pa to je super ako je toliko. Ja u zivotu nisam platila nijednu kartu (samu) toliko, a kamoli obe :girl_in_love:

Mislim da se jednom desilo i mojoj bivsoj gazdarici, ne secam se da li je bio ryan ali neki low cost jeste. Ostala je zakopana u nekoj nedodjiji u Spaniji gde je otisla na samo jedan dan do dobavljaca jer su iz cista mira otkazali let. Naravno, snasla se na kraju ali nije bilo naivno.  :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.