Main Menu

Low-cost

Started by Elanor, October 12, 2009, 02:11:44 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

keln nam je na dva sata, najcesce idemo tako.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Urbana

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

maripoza

Ma naravno da trazi, ovo su lupetanja, isto kao i ono za stajaca mesta u avionu. To je sve protiv zakona o bezbednosti i naravno da nikad nece biti odobreno.
A u ovom tekstu kazu i da Ryan namerno pusta ovakve buve, kako bi se reklamirao. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Elanor

za urbanu - dortmund aerodrom:
mm kaze da je aerodrom mali. long term parking (parking 6, cena 35 eur do 7 dana) je veoma razudjen i mora da se koristi shuttle (placa se 1 eur po osobi) koji ide na 20 min. preporuka mm-a je da, ukoliko se putuje porodicno, prvo mama, deca i prtljag izadju na aerodromu, a tata ode da parkira kola.
wizz ko svaka druga low-cost kompanija, oba puta su poleteli i sleteli na vreme :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

jos jedan mm-ov komentar iz wizz aira (na liniji dortmund-beograd): nijedna od stjuardesa nije govorila nemacki, vec samo engleski i madjarski/poljski, sto je uzasno frustriralo vecinu putnika (ali daje odredjenu prednost onima koji govore engleski).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Urbana

Elanor zahvaljujem na  informacijama
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

emge

mi smo letjeli raynom iz Girone (kao toboš Barselone) ali vozovi koji povezuju Barselonu i Gironu su brzi, ima ih često. Osim toga, mi smo iskoristili to, pa smo pogledali i Dalijev muzej u Figueresu, bio nam na usput :girl_in_love:

E, da... a iz toboš Barselone smo odletjeli u toboš Pariz (opet jedno 60-ak km od Pariza, ali postojao je bus koji je vozio do centra Pariza.) Dobra stvar je što je ta karta sa taksama koštala 50 eura.

Unabebili

Imam pitanjce, ne uspevam sama da pronadjem:
ima li neka bus linija koja povezuje aerodrom u Dortmundu i aerodroma u Dizedorfu ?

Nesto sam skalkulisala da mi je super jeftino wizz-om do dortmunda, pa od dizeldofra dalje ryanom, ali me zanima ima li neka linija koja povezuje ta dva grada

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Elanor

autobus, tesko. u ovom delu sveta se putuje vozom.

najbolje je da proveris na www.db.de

edit: sad sam ti pogledala, prvo je autobus pa voz (db izbacuje i autobuse, izgleda)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

glednula, hvala  :bighug:

mislila sam da postoji nesto direktno, bez presedanja, ali dobro...imamo i prijatelja kod kog mozemo prenociti, pa onda polako  :)

rafa

SVajcarkinje and okolina, ima neka ponuda za Cirih:

Swiss: Cirih za 127 evraby Aviokarta.net on Thursday, 04 November 2010 at 11:05

Swiss je od danas pokrenuo kratku promotivnu akciju za letove između Beograda i Ciriha. Osnovna cena tarife koje se simbolično naziva ,,Crazy" je samo 3 evra tako da putnik ustvari plaća samo takse i nadoknade. Promocija važi za putovanja od 17. decembra 2010. do 17. marta 2011. ali je prodaja karata ograničena na period od danas do 18. novembra. Ukupna cena povratne karte na liniji Beograd – Cirih, sa svim taksama i doplatama, iznosi 127 evra. Karte kupljene po ovoj ceni se ne mogu menjati i ne mogu se refundirati. Karte po ovoj ceni možete kupiti u vašoj turističkoj agenciji ili u agenciji ,,Kielo" (011/322-49-52 begin_of_the_skype_highlighting              011/322-49-52      end_of_the_skype_highlighting)

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

zelena

Vi koje poznajete ove low-cost komp. i koje posjecujete njihove sajtove, ukoliko u naredno mjesec dana naletite negdje na povoljnu ponudu do Kopenhagena, javite ovdje. Polaziste moze biti: Podgorica, Nis, Beograd, Dubrovnik, Sarajevo.  :flower: Najbolje Podgorica i Dubrovnik, mada iz Pg tesko, ne saradjuju sa puno ovih kompanija.  ;)
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

maripoza

Zelena, iz BG-a leti direktno za Kopenhagen Cimber Air, nemas nikakva presedanja. Ako dobro uklopis polazak i povratak, izadje te povratna karta nesto manje od 200 E. E sad, oni lete 2 puta nedeljno na toj liniji, a i treba obratiti paznju kod onih najjeftinijih karata sta je ukljuceno od prtljaga.
https://www.cimber.com/

Mozda moze da se nadje i jeftinije, ali ako hoces da ubodes neke povoljne low cost letove sa presedanjem, moras znati kad bi otprilike isla i koliko bi ostala i peske pretrazivati sve varijante. Tesko ces naci iz PG i Nisa (mada nije nemoguce) jer skoro svi letovi ka severu odatle idu preko Beograda, tako da ti je u startu skuplje nego da letis iz BG-a. Za Dubrovnik ne znam, treba videti kuda se sve leti iz Dubrovnika, pa na osnovu toga pikirati presedanje.
Old enough to know better, but too young to care.

zelena

Ok, hvala.  :flower: Sad cu da proslijedim.
Nije za mene, vec za zetA, ima posao koji treba da obavi u toku novembra/decembra, pa bi se on uklopiO, samo da ga povoljno izadje let. Inace standardna cijena iz Pg , naravno povratna je oko 450 e, sto je bas mnogo. Posle Pg nam je Dubrovnik najblizi, pa bi gledao i odatle, mada je i iz Bg ok.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.