Main Menu

Low-cost

Started by Elanor, October 12, 2009, 02:11:44 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

u clanku je i jat imao alternativu, samo ljudi nisu mogli da stignu na sledeci let, koji su kupili odvojeno.
u principu, to je najveci problem s low-cost (a ovi iz clanka su kupili let kod norwegian-a) - nesigurno ih je uklapati s drugim letovima, jer je verovatnoca da ces izgubiti pare povelika.

istina, ja sam poprilicno ljuta na jat, iz drugih razloga. na pocetku svake sezone izbace red letenja, puste karte u prodaju, pa onda mesec dana kasnije ukinu poneki let. to evo vec drugu sezonu rade s letom za brisel, i oba puta smo se opekli. valjda cemo ubuduce biti pametniji.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

senka

dok sam radila BRU/AMS je bila redovna linija sve vreme i jedna od popunjenijih koliko se sećam
ne znam zašto su ukinuli, čudi me da nema makar code share,
možda ima više low-cost koje lete na toj relaciji

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Elanor

nisu ukinuli, cak sad postoji i direktan let za bru ponedeljkom. ali najave, recimo, let sredom, puste karte u prodaju, pa onda ukinu taj let (odnosno, ukinu ga prakticno, ali ne u sistemu i ne obaveste agencije da su ga ukinuli, pa agencija preko koje si uzeo kartu ni ne zna da leta nema i ne obaveste te... i tako...)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Beograd - Las Palamas - 271 euro  :diva:
Januar - 3 nedelje ;)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

stacka

Super Una :clap:

Meni treba pomoc, ne snalazim se u tim pretragama :-[

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

stacka, ajde ja cu da sednem veceras :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Unabebili

mogu i  ja da probam da trazim, ali sigurno ce to elanor mnogo bolje od mene :good:

ja trazim uvek preko www.kayak.com  :innocent:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Elanor

stacka, nezgodne su vam destinacije :girl_sigh:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

imaj na umu da kod low cost uvek imas skrivene troskove, koji se nakace na cenu: troskovi rezervacije/dosijea, dodatak za placanje karticom itd. sve low-cost sada naplacuju prtljag (kofer od 20 kg kod ryana je 70 eur), tako da se potrudi da imas 4 kofercica/ranca tacnih dimenzija (u okviru propisanih za rucni prtljag) i putujte s njima.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Elanor, hvala ti mnogo.
Varijanta sa Budimepstom nam nikako ne odgovara zbog Mase, mala mi je ona za takvo cimanje. :girl_sigh:
Nasli smo za sada preko nekog www.edreams.com
let od BG do Hanovera koji nam je najbolji i zbog vremena odlaska i zbog vremena dolaska kao i zbog vremena koje se provede na aerodromu u Becu za 716 evra, ne znam ima li nekih caka koje pominjes, verovatno ima. Moracemo da prostudiramo, kapiram da je sto kasnije zakazemo cena karata veca? :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

na edreams nema nekih posebnih caka, oni su regularna i proverena turisticka agencija, eventualno neki evro preko za troskove dosijea. jedini smor je kad rezervises po prvi put kod njih, maltene sto ti krstenicu ne traze pre nego sto rezervisu (fotokopije licne karte ili pasosa + obostrana kopija kreditne kartice, cini mi se). ali to im je regularna procedura i nije nikakva prevara u pitanju, bez brige.

a sto se cene tice, uglavnom vazi to: sto duze cekas, visa cena... ali uvek moze da se desi neki promotivni vikend, npr, za vreme kog avio kompanija spusti cene...
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Ela

Zamolila bih nase devojke koje su u toku sa low cost avio kartama da mi pomognu.
Dobila sam zaduzenje na poslu da nadjem povratne karte Beograd Milano.
Trazila sam po netu, ali sve je to preskupo sto sam nasla.
Pomagajteee  :crycry:

Unabebili

Ela, koji su datumi u pitanju?

Ja cu pokusati da pretrazim, ali mislim da ce vise i bolje to da uradi Elanor, samo da dodje do teme  :kiss1:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.