Main Menu

Da se i ovdje upisemo (studenti)

Started by Beatrix Kiddo, April 30, 2009, 01:51:09 AM

Previous topic - Next topic

janavi

pa to...
zanima me, ne znam jel su i tvoji/moji takvi? :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

:clap: za inglish. A bice i za gace.... pardon, sociologiju. :)
Old enough to know better, but too young to care.

Dusica

chokoladica

Mislim, s obzirom da sam opterecena tim ispitom, da je bilo logicno da cu ga sanjati (tako sam sanjala i profanku iz menadzmenta dok nisam polozila :lol: ), samo nisam ocekivala da ce biti u gacama  :lol: Verujem da bi na javi zapravo izgledao mnogo bolje (u gacama) nego sto je to bilo u mom snu  :lol:
Ovo je za Ivanu i Ph34(ili kako vec :lol: )

Ostalima , hvalaaaaaa  ;)

Xe

Bravo Choko!  :clap:
Sad drzimo fige za sociologiju, moj omiljeni predmet  :nokti:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Quote from: chokoladica on June 02, 2009, 08:40:04 PM
(tako sam sanjala i profanku iz menadzmenta dok nisam polozila :lol: )

Ne kazes u cemu je bila. :lol:

chokoladica

Ona je bila ono sto je u stvarnosti- vestica  :lol: A bila je obucena.. srecom . Mislim da to vec ne bih podnela  :o :o  :lol:

maripoza

chokoladica

Sutra ispit  :hm: Nista ne znam. Mislim.. ne da ne znam nista, nego ne znam dovoljno. Puno toga ne znam.. Glupa sociologija..  :hm: Vec me sad hvata nervoza.. Razmisljam se da li mi je rano da se ujutru nalocem nekog alkohola.. pa da bar padanje bude u veselju  :lol:
Dzizs.. nemam pojma kako cu da prezivim. Da se javim prva i sto pre zavrsim? Da cekam, a da ne znam sta cekam? :wall:

nelly

tek sam sad videla da si položila zadnji ispit :clapping:bravo čoko
a sutra.......... :think:bez alkohola moliću lepo ;)
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Ja sam uvek volela medju prvima. Ne prva, ali sto pre, da sto pre zavrsim. A i obicno bi me, ako predugo cekam, zadesila neka bozemesacuvaj pitanja. :lol:
Ne drami, sigurna sam da znas dovoljno. Seti se sna i odmah ces se opustiti, ne treba ti alkohol. :D

Srecno! :flower:

:ph34r:

Choko dramis bez potrebe :D ... ne bodrim te ja tek tako kad ti kazem da ces poloziti, stvarno tako mislim...prvo mature atitude ce ti zavrsiti pola posla :lol: ..a i sociologija je logicna drustvena nauka, a ti si dovoljno elokventna da cak i ako nisi pogledala knjigu uspjesno odgovoris na vecinu pitanja  :innocent:

Ja sam se uvijek javljala medju prvima, ako profesor dozvoljava ..da prekratim muku... :lol:..sem kod par predmeta kad bas nisam htjela da izazivam sudbinu :lol:

chokoladica

Draga moja ph34, zatupelo se u medjuvremenu.. Sad sam totalni glupson, i nista mi nije logicno  :lol: ALi, fala u svakom slucaju  :lol:

Praslin

Choko, obavezno odgovaraj među prvima.
Mogu sa velikom sigurnošću da tvrdim (sedela sam u mnogim ispitnim komisijama) da skoro svi profesori pitaju i ocenjuju sve tvrđe kako ispit odmiče.
Dakle, ukebaj ga na početku, dok je još odmoran i raspoložen, pre nego što ga smore drugi studenti.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco