Zimsko računanje vremena / Letnje

Started by janavi, October 24, 2009, 01:44:49 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Jedne godine sam tako dosla pred studentsku menzu na pocetak rucka i jos se cudim sto nema nikoga i sto nije otvoreno :rofl:. Jurila uslov za cetvrtu godinu, oktobarski rok, ja totalno osamucena od ucenja, potpuno zaboravila na pomeranje sata.

zelena

Iako sam znala i razisljala o tome prethodnih dana, skroz sam smetnula sa uma da je doslo zimsko racunanje vremena.

Jutros je mm otisao rano i citav dan sam sama, u kuci, sa djecom. Tek kad sam ukljucila komp. vidim da nesto nije u redu sa satom i sjetim se. Bas mi znaci ovo sat vremena danas, nijesam mu se nadala.   :rofl:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

janavi

sam' da javnem da su amerikanke pomerile vreme, izgleda nedavno, i da je sad sat na forumu dobar, ako niste ništa menjali u sopstvenom profilu
ako jeste, namestite nazad :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Ja sam morala da pomeram, naravno :D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Ja sam bila strpljiva (da ne kažem lenja) i sad je sve OK  :turpija:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ira

Ja nikad ne obracam paznju na vrijeme na forumu, ko zna u kojoj zoni sam ja  :girl_haha:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Gost51

Quote from: Ira on November 02, 2009, 02:12:57 AM
Ja nikad ne obracam paznju na vrijeme na forumu, ko zna u kojoj zoni sam ja  :girl_haha:
ni ja

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Xe

Meni ne smeta, jer ne ustajem na budilnik (doduse, posto imam lak san zaduzena sam da svako jutro probudim MM, ali zato jos sladje posle zaspim  :girl_haha: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

meni nešto svejedno
u poslednje vreme sam se sama budila nešto baš rano, pa će to sad onda taman biti kao na vreme :)