Zimsko računanje vremena / Letnje

Started by janavi, October 24, 2009, 01:44:49 PM

Previous topic - Next topic

janavi

šta li biste radile da putujete kroz vremensku razliku, recimo u usa, ili još bolje iz usa 8), kad ovako kukate za 1h :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

To bi bilo na dobrovoljnoj osnovi :D ovo mi je nametnuto :ljut:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maripoza

Quote from: Kafica on March 28, 2010, 10:15:56 PM
Mrzim kad mi otmu 1h sna subotom :girl_mad:
I da bih bila zadovoljna, treba da mi u oktobru daju 2h (kriza, kamata... ) :girl_haha:

Ja bih ta 2 sata u avgustu. Bolje 2 letnja, nego 2 jesenja. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Da bre šta vam je  :girl_haha:
Mene ovo pomeranje vremena u proleće asocira na to da je leto sve bliže.  :girl_in_love: I odmah mi bude lakše.  :girl_in_love:

AnaK

Isto  :girl_in_love:

Kakvo divno jutro, toliko je sunčano da ja ni ne primetih razliku  :clap:
Janko 23.7.2002.

Deda

Moja deca su jedva ustala, a ja ko da nisam ni legala  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

sa tim kukanjem me podsećate na jednu maminu prijateljicu (koja je jedno 10 godina starija od nje), koja je, kad se promeni sat, po nedelju dana kukala kako joj se promeni bioritam. Meni je pomeranje sata asocijacija na gđu D.  :girl_haha:

maripoza

Ja mislila da se iz aviona vidi da je kukanje cista zahebancija.  :-X   :D
Osim sto su mi stvarno otkinuli subonju noc za sat.  :ljut:   :rofl:

Elanor

ja zaista kukam, ovde na severu ovo pomeranje sata nema smisla.
do prekjuce bi zabeleo u 7, sad je mrak skoro do 8 ujutru. grozno mi je da opet ustajem po mraku. dan se ovde produzava drugacije nego kod nas, rekla bih, sve produzavanje je nekako uvece.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Elanor, tebe  :bighug: i slažem se da je u tvom slučaju besmisleno  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Jeste drugacije, Elanor. To je ona prica koju ja stalno pricam o nelogicnosti radnog vremena od 9 do 17h u Srbiji. Kod nas ipak svane mnogo ranije, ja sam bila shokirana kad sam u Fr i Be dozivela da u kasno leto tek oko 8 pocinje da svice.  Ustanem u 7 po mrklom mraku, jos ni ulicna rasveta nije pogasena. :crazy:

Moje kukanje je zezanje, kod nas je to skoro pa sve isto, samo je potrebno par dana da se naviknemo.

Despina

Quote from: Elanor on March 29, 2010, 05:05:50 PM
ja zaista kukam, ovde na severu ovo pomeranje sata nema smisla.
do prekjuce bi zabeleo u 7, sad je mrak skoro do 8 ujutru. grozno mi je da opet ustajem po mraku. dan se ovde produzava drugacije nego kod nas, rekla bih, sve produzavanje je nekako uvece.

slicno, samo sto kod mene svice vec u 6 ujutru. ulicna svjetla se upalise 20.15 :crazy:
A, L, S

disco2000

Kod mene se ne radi o navikavanju, apsolutno ne primecujem to tako, kad svice, itd., vec sam u nedelju uvece skapirala da je "vec" pola 11, a bas bi bilo lepo da je "tek" pola 10 :rofl: Kakva kuknjava, zjbncija :rofl:

Margarita

znate sta, meni stvarno fali taj jutarnji sat spavanja
kad god da legnem, nije mi isto da li sam ustala u 6 ili u 5 :crycry: