Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Zašto mi niko nije rekao da je Marriage Story onoliko dobar!? :crazy: :nesvest: Preporuka, ako je nekome, kao meni, promaklo.

moma

jao pogledala sam Gucci
bljak

Dawn

Quote from: disco2000 on December 01, 2021, 07:58:14 AM
Zašto mi niko nije rekao da je Marriage Story onoliko dobar!? :crazy: :nesvest: Preporuka, ako je nekome, kao meni, promaklo.
Super je, baš.

AnaK

Hvala na preporuci, eto šta će za vikend da se gleda uz  :pegla:
Janko 23.7.2002.

stacka

Meni Marriage story nikako nije za uz peglu, bas me je terao na razmisljanje.
Ako 'oces nesto za uz peglu pogledaj Red notice, taj je razbibriga. Doduse, ja sam malo subjektivna obzirom na to koliko gotivim Ryan Reynoldsa :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

E, dobro! Usvaja se preporuka i sugestija  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Ja sam se vap mislila kako možeš uz peglanje da gledaš sve... Ja mogu samo bap laku zabave, za ostalo mi treba mir da se uključim.

disco2000

Htedoh napisati kakvo peglanje :rofl: stacka je u pravu.

AnaK

Generalno većinu svega gledam uz peglanje, nekako sam sebe tako uslovila. Jedino Milijarde nisam gledala, u njima sam baš želela da uživam, grozni su :D ali su dijalozi često fenomenalni.
Janko 23.7.2002.

moma

Quote from: AnaK on December 01, 2021, 09:59:42 PM
Generalno većinu svega gledam uz peglanje, nekako sam sebe tako uslovila. Jedino Milijarde nisam gledala, u njima sam baš želela da uživam, grozni su :D ali su dijalozi često fenomenalni.
Jao ti si moja sestra i za peglu i za serije.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dacko

Ja nisam gledala nijedan, sad ću ih pribeležiti, hvala.  :kiss1:

stacka

Gledala tri od četiri (nisam prvi). Slažem se, dobri su  :good: (treći mi je najmanje legao, al to je do subjektivnog osećaja).
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Sad moram na full version da vidim koji su filmovi