Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

NikkiL

Quote from: Sorciere on November 19, 2009, 10:48:18 PM
Nasla sam veoma pristojnu verziju i odgledala je sinoc. :crycry: :crycry: :crycry: Zali Boze izgubljenog vremena. Ja volim filmove katastrofa ali ovo je katastrofalan film. Cula sam da je dobio pozitivne kritike i idem bas da ih procitam i da saznam sta je to pozitivno sto je meni promaklo...

uff nemoj mi ubijati entuzijazam, ja cekam muza da se vrati pa da idemo da gledamo..
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Beybe

"I was abruptly overwhelmed by the truth of my own words"

Xe

Quote from: Sorciere on November 19, 2009, 10:48:18 PM
Nasla sam veoma pristojnu verziju i odgledala je sinoc. :crycry: :crycry: :crycry: Zali Boze izgubljenog vremena. Ja volim filmove katastrofa ali ovo je katastrofalan film. Cula sam da je dobio pozitivne kritike i idem bas da ih procitam i da saznam sta je to pozitivno sto je meni promaklo...
Sa Nikolasom Kejdzom?
Ima tri filma s istim nazivom, zato pitam.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Sorciere

Nina 23.04.2006.

Bebel

RocknRolla, novi Richie  :good:
Lav 05.10.05.

lilit_depp

Quote from: NikkiL on November 20, 2009, 06:56:04 AM
uff nemoj mi ubijati entuzijazam, ja cekam muza da se vrati pa da idemo da gledamo..
Sto bi rek'o jedan moj poznanik: "Ovolika disaster movie masturbacija nikada nije vidjena u istoriji filma. In awe. Mislim da 2012 u dobroj meri obesmišljava dalje snimanje sličnih filmova, jer kad su u pitanju razmere katastrofe ovo je moguće dostići ili pak nadmašiti jedino ako bi neko snimio adaptaciju biblijske apokalipse ili da se uz SF oblandu pribegne uništavanju čitavih galaksija...I jedva cekam da ga pogledam na velikom platnu!".

:rofl:
L, L, K

lilit_depp

Quote from: Bebel on November 24, 2009, 10:28:50 AM
RocknRolla, novi Richie  :good:
da gledam? imam vec dugo blu-ray rip, al nesto obilazim oko njega. potpuno iracionalan osecaj. :)
L, L, K

Bebel

Lav 05.10.05.

Dawn

Quote from: Lilit_Depp on November 24, 2009, 10:40:53 PM
Sto bi rek'o jedan moj poznanik: "Ovolika disaster movie masturbacija nikada nije vidjena u istoriji filma. In awe. Mislim da 2012 u dobroj meri obesmišljava dalje snimanje sličnih filmova, jer kad su u pitanju razmere katastrofe ovo je moguće dostići ili pak nadmašiti jedino ako bi neko snimio adaptaciju biblijske apokalipse ili da se uz SF oblandu pribegne uništavanju čitavih galaksija...I jedva cekam da ga pogledam na velikom platnu!".

:crazy:
E, sad mi se gleda! Hahaha

Xe

Ja cu da odgledam "2012".
I da navijam kao na srpskoj premijeri "Dana nezavisnosti"  :rofl:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Ajoooj "Dan nezavisnosti"  :crazy: :rofl:  :crazy:

Sorciere

Quote from: Lilit_Depp on November 24, 2009, 10:40:53 PM

:lol: Sve se slazem sa tvojim poznanikom... samo, sto hoce ponovo da ga gleda? I to u bioskopu? Ja, da sam ga gledala u bioskopu, tacno bih siznula! Ubila bih se od nerviranja sto ga gledam a nikada ne napustam bioskop pre kraja filma... :crazy:
Nina 23.04.2006.

Bebel

"500 days of summer"   :girl_in_love: Bas mi je prijao
Lav 05.10.05.

maripoza

Meni sam taj naslov prija  :love32:, film ne moram ni da gledam. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Bebel

evo od ove nedelje
The inglorious bastards (apsolutno za preporuku. Ima ekstremno eksplicitnih scena ali meni je film dobar. drugaciji je od ostalih tarantinovih, ali sam sa tim ocekivanjem i gledala film pa me nije iznenadilo. Bolje rezirano od prethodnih, drugacije napisano.)

He is just not that into you (vidim da ga je marty spominjala. Bas mi je prijao. tra la la. ali obozavam drew) E kad smo kod Drew, odlican mi je Music and lyrics.

The proposal (nja. da ne volim sandru (bullock) ne bih odgledala do kraja. mnogo glupo)

E da, i opet smo gledali Vicky Christina Barselona  :girl_in_love:
Lav 05.10.05.