Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Xe

Ja volim Nebo nad Berlinom  :girl_in_love:
Spremam se da gledam Alisu u zemlji cuda  :D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

lilit_depp

Shutter Island:

Ocekivala sam puno, dobila (prilicno) manje nego sto sam ocekivala. Ustvari, nadala sam se da "radnja" filma nece biti bas ta koju sam tipovala otpocetka.
Leonardo je odlican,  film snimljen fenomenalno, gluma svih aktera je odlicna, super kasting, ali ja u glavi sve vreme imala "The Others".
L, L, K

Lani

Ste videli da ima novi Robin Hud?
Igraju Russel Crowe i Cate Blanchett.

'Robin Hood' Trailer HD

Xe

Skinula sva tri Larsona, samo da se nakanimo da napravimo bioskop.  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

I ja. Al kad sam videla da svaki traje po 2,5 sata....  :crazy:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Odgledali Alisu, konačno. Sramota me je da priznam, al' odužilo mi se, bila i je dosadna i jedva sam čekala da se završi. Mislim da su me serije dokusurile.  :-[
Janko 23.7.2002.

MissL

Ja da potpisem za serije, unistile su me
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

Da, i mene nervira sto nikako da spakuju te filmove u sat i po do dva...

lakalut

Quote from: AnaK on April 06, 2010, 10:08:29 PM
Odgledali Alisu, konačno. Sramota me je da priznam, al' odužilo mi se, bila i je dosadna i jedva sam čekala da se završi. Mislim da su me serije dokusurile.  :-[

Ne krivi serije :stop:, vec te nije sramota da prizas da Burton smara! :good:

Ja sam se napinjala da gledam njegove filmove,(mnogi ljudi ciji ukus cenim vole da ga gledaju), tu i tamo bi mi se nesto i svidelo, al generalno mi je dosadan, a trebalo mi je dosta vremena to da shvatim :crazy:

I ja sam od Shutter Island ocekivala neznamnijasta, totalno sam se bila nalozila, i lozila mm danima, pogledasmo, ok, stvarno super kasting i savrseno postignuta atmosfera.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

lilit_depp

Quote from: lakalut on April 07, 2010, 01:46:52 PM

Ja sam se napinjala da gledam njegove filmove,(mnogi ljudi ciji ukus cenim vole da ga gledaju), tu i tamo bi mi se nesto i svidelo, al generalno mi je dosadan, a trebalo mi je dosta vremena to da shvatim :crazy:

Ali Alisa je daleko od onoga sto se podrazumeva pod "Tim Burton's movie". Po meni, to je film za decu, ne stariju od 10 godina, potpuno netipican za njegov opus (Ed Wood, Sleepy Hollow...). Smetalo mi je sto nema ni naznake bizarnosti, sve je upeglano, sterilisano, ko slikovnica.
L, L, K

Lani

Ne znam zašto ali Alisa mi se uopšte ne gleda...
Ja večeras gledam ovo čudo.  :lol: :nokti2: Jedva čekam.

Drag me to Hell - Trailer

AnaK

Janku bi Alisa bila dosadna :( Nema dovoljno akcije, mnogo pričaju  :crazy:
Janko 23.7.2002.

Finalina

da, decacima bi bila dosadna Alisa, ja sam vodila zensko drustvance da gleda i za njih je super

svidele su nam se igracke II, vodila sam mladjanog .... prvi deo nismo stigli da pogledamo

AnaK

Mi smo gledali I, planiram i II :)
Janko 23.7.2002.

maripoza

Lani, to je, kao, neki horor?  :D
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.