Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Gledali smo sinoc Grdanu u bioskopu. Sta znam, vise od polovine filma sam negodovala u sebi, a na kraju malo placnula i malo mi se svideo  :lol: Malo brilijantno, mnogo vise povrsno, malo dobre glume, mnogo vise lose .... vrlo hrabro poigravanje sa idejom da se zlo predstavi na drugaciji nacin.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Meni se to nešto ne gleda, Ivu je vodila tetka, njoj je, citiram, super film.
Ali Ivu nije teško impresionirati.  :girl_haha:

Mirka

odgledah sinoć na tv-u, doduše uz peglu,
http://www.imdb.com/title/tt1022603/?ref_=nv_sr_1
simpatičan je
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

stacka

Nama se Grdana dopala. :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

senka

meni je na redu Royal Affair
za Hičkoka nemam prevod  :ljut:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

ma meni je Grdana super ali nista onda zato sto je Andjelina apsolutno bozanstvena  :girl_haha:
nas dvoje smo kao omadjijani blenuli u nju za vreme filma, iako nema u filmu nesto posebno mnogo dobre glume ali jbga nije film ni napravljen da nas oduva glumom pre bih rekla da je napravljen da publiku oduva idejom i da nas sokira do koske

maxic

Hunger Games, nit citala, nit cu gledati, mnogo mi je disturbing ta ideja, kao sto rece Glitt.  However, ne mogu ih mimoici, Anja je procitala knjige, Milos poceo, odgledali su prvi dio.
Igraju se non stop u komsiluku tih igara , napakuju ruksake, poloze oruzje u krug i pocinju igre. I onda 2 sata kasnije obicno neko uleti i place neutjesno, jer neko nije s njim napravio alliance ili kako se vec kaze, pa je onda zbog toga "poginuo" a taj sto nije htio , on je pak poginuo juce, istim slucajem, jer je ga je neko odbio, a neko mu je bio vec za petama. Da izvinete nisam se suzdrazla da ne odem u kupatilo i umirem od smijeha svoj toj terminologiji.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

hunger games nisu interesnatne ni mom detetu ni meni
odgledale smo Maleficent i obe mislimo da je divan

ja sam juce gledala The Score sa De nirom i nortonom i dopao mi se
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Elanor

odgledala the grand budapest hotel u avionu, neobicno mi je prijao
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Ja sam ga gledala u bioskopu pre par meseci i osecanja su mi totalno pomesana
S kedne strane cenim pokusaj sa druge mi je bio potpuni gubitak vremena
I ne ljubim ralfa fajnsa, on mi otegne i pretvori u dosadu svaki film

monochrome

Quote from: maxic on July 08, 2014, 03:13:09 AM
Hunger Games, nit citala, nit cu gledati, mnogo mi je disturbing ta ideja, kao sto rece Glitt.  However, ne mogu ih mimoici, Anja je procitala knjige, Milos poceo, odgledali su prvi dio.
Igraju se non stop u komsiluku tih igara , napakuju ruksake, poloze oruzje u krug i pocinju igre. I onda 2 sata kasnije obicno neko uleti i place neutjesno, jer neko nije s njim napravio alliance ili kako se vec kaze, pa je onda zbog toga "poginuo" a taj sto nije htio , on je pak poginuo juce, istim slucajem, jer je ga je neko odbio, a neko mu je bio vec za petama. Da izvinete nisam se suzdrazla da ne odem u kupatilo i umirem od smijeha svoj toj terminologiji.

:lol: :lol: :lol:

ali cool...steta sto ne mogu da im se pridruzim :(

Zumbulica

Quote from: Elanor on July 16, 2014, 12:53:30 AM
odgledala the grand budapest hotel u avionu, neobicno mi je prijao
E ovo mi je u planu  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

da li je neko pominjao boyhood?
divan je, ima i zasluzenih 9/10 na imdb i film je kakav do sada (verovatno) niste gledali. naime, sniman je 10-12 godina (u kratkim intervalima) i prati odrastanje mejsona, decaka koji na pocetku ima oko 7 godina, a na kraju polazi na koledz; gledamo istog decaka koji raste. opet, film nije dokumentarni, vec igrani, iako ima malo tog dokumentarnog osecaja.
meni je posebno interesantan jer mali mejson donekle lici na filipa, a prilicno je scary jer predstavlja deo onoga sto tek treba da prezivimo s decom (iz decje perspektive).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maripoza

To sam posla da gledam na festivalu u Motovunu pa mi nije odgovarao termin. Znaci, vredi? Potrudicu se da ga pogledam prvom prilikom. Hvala na utiscima!
Old enough to know better, but too young to care.