Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

:kiss1:
znam da ima psovki...generalno, language je 'nako malo, ali nesto ne mogu da se setim ima li ikakvog oralnog seksa ili tako nesto...to jos nismo razgrtali :lol: :lol: :lol:

Lani

Ma nema nikakvog seksa, ja koliko se sećam, ipak sam ga gledala pre nekoliko godina.  :think:

Elanor

nisam cula za film do sada, ali sam procitala clanak na wikipediji.
zasto bi zelela da pokazes cerki taj film? ili je ona ta koja zeli da ga pogleda?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Quote from: Elanor on February 24, 2015, 12:24:55 PM
nisam cula za film do sada, ali sam procitala clanak na wikipediji.
zasto bi zelela da pokazes cerki taj film? ili je ona ta koja zeli da ga pogleda?
e ovako  :good:

Lani

Ne preterujte, nije da se sprema da pogleda sa detetom Antihrista.  ;D
Juno je sladak i topao filmić. Jeste da je centralna tema tinejdž trudnoća ali to je samo jedna od tema.

Margarita

pa dobro, i tema o kojoj dolazi vreme da se prica :nokti2:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Treba treba...

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dacko

Ja sve pričam čim me pita, a u poslednje vreme svašta pita, sad im je u školi fora da mere svoje mališane i da se hvale tim silnim centimetrima. :rofl:

Elanor

Quote from: Lani on February 24, 2015, 01:01:33 PM
Ne preterujte, nije da se sprema da pogleda sa detetom Antihrista.  ;D
Juno je sladak i topao filmić. Jeste da je centralna tema tinejdž trudnoća ali to je samo jedna od tema.
iskreno, ono sto sam procitala mi se nimalo ne dopada. teen trudnoca je jedno i nije tema za izbegavanje, a resavanje iste tako sto dete dajes na usvajanje sasvim drugo i u mom univerzumu je apsolutno neprihvatljivo i nikako ne bih birala takav film da pokazem cerki kao prvi na tu temu
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Quote from: Elanor on February 24, 2015, 01:26:41 PM
iskreno, ono sto sam procitala mi se nimalo ne dopada. teen trudnoca je jedno i nije tema za izbegavanje, a resavanje iste tako sto dete dajes na usvajanje sasvim drugo i u mom univerzumu je apsolutno neprihvatljivo i nikako ne bih birala takav film da pokazem cerki kao prvi na tu temu
apsolutno pogotovo sto deca koje bi eventualno gledala film ne mogu na emocionalnom nivou da pojme citavo odricanje od deteta i posledice

Lani

OK, jasno. Ali, svidelo se to vama ili ne , taj ishod je jedan od realnih ishoda tinejdž trudnoće (mislim čak realniji od onog da se u tim godinama beba zadrži...).

Dacko

A što ti je davanje deteta na usvajanje toliko problematično, Elanor? (Nisam gledala film i ne znam kako je to tamo prikazano, ali koliko shvatam, pišeš da ti je to načelno neprihvatljivo.)

Zumbulica

Ima, mislim na MTS-u, neka serija od tinejdz trudnocama od cije mi se samo najave dize kosa na glavi  :hm: Jednom sam to glasno prokomentarisala, a Jelena mi kaze da je bas ta serija smanjila toliko i toliko procenata broj tinejdz trudnoca  :think: Tako da, sve se cesce oslanjam na to da su sposobniji da kriticki razmisljaju mnogo vise nego sto mi to mislimo.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Quote from: Dacko on February 24, 2015, 01:29:29 PM
A što ti je davanje deteta na usvajanje toliko problematično, Elanor? (Nisam gledala film i ne znam kako je to tamo prikazano, ali koliko shvatam, pišeš da ti je to načelno neprihvatljivo.)
nisam Elanor ali mogu da ti kazem iz mog ugla, da ako to tako vide na ekranu u tim godinama, onda deluje tako lako, zato pomenuh emocionalnu komponentu cele price

Lani

Glitt, to odricanje od deteta u filmu uopšte nije prikazano kao laka i trivijalna stvar, baš naprotiv.
Uostalom, stvarno se nadam da moje dete neće mišljenje o tako važnim stvarima kreirati na osnovu filmova. :crazy:
Kad bude došlo vreme za takva pitanja i te priče, pričaćemo o tome.