Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

nego kako, evo i ja cu da idem da gledam iako me bas ne zanima :lol: mislim prvi deo sam gledala jer me je zanimalo, ovaj drugi iskljucivo zbog momcica :lol:

Lani

Uh, nešto me mrzi to da gledam... Hunger games sam gledala, prvi i drugi deo, ovaj treći preskočila... čekam četvrti, a ovo me mrzi.

Mirka

prosek godina u bioskopu 15
i to zato što smo išle sestra i ja  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Jao juče je na nekom od Pinkova bio "Baci mamu iz voza", ismejala sam se kao što odavno nisam a baš dugo taj film nisam gledala i skoro sve fore sam bila pozaboravljala. Gledala je i Iva sa mnom pa je prvo bila sva začuđena (mama, što se smeješ što ovaj čika hoće da ubije svoju mamu?  :lol:) ali posle se i ona opustila i smejala.

rafa

Ja sam skroz u fazonu rasterecivanja mozga te gledam sve limunade, poslednja u nizu je OTher woman sa Cameron Diaz, ne da je glup  :lol: :lol: (dve ljubavnice i zena se udruzuju protiv razvratnika), ali sto sam se nagledala plaza i lepih predela, milina.  :girl_in_love:

Sad cu opet neki letnji  :clap: :lol:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

Quote from: rafa on April 04, 2015, 10:23:17 PM
Ja sam skroz u fazonu rasterecivanja mozga te gledam sve limunade, poslednja u nizu je OTher woman sa Cameron Diaz, ne da je glup  :lol: :lol: (dve ljubavnice i zena se udruzuju protiv razvratnika), ali sto sam se nagledala plaza i lepih predela, milina.  :girl_in_love:

jao gledala sam ga :lol:
meni u celom filmu njegova zena najlepsa, hebo ljubavnice...ali ona kuca na plazi je  :girl_in_love:

Glitter

ako hoce nesto u slicnom fazonu pogledaj The love punch

http://www.imdb.com/title/tt2234261/?ref_=nm_flmg_act_9

fenomenalan je, a manje glup nego ovaj sa Kameron Dijaz :girl_haha:

rafa

Sad cu da bacim pogled  :turpija: :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

maripoza

Quote from: rafa on April 04, 2015, 10:23:17 PM

Cek cek, pomutile me one druge teme pa ne kapiram.... jesu li one medjusobno ljubavnice i da li i zena ucestvuje u mnostvu ili su obe njegove ljubavnice, a covek ima i zenu, pa dakle opet dolazimo do mnostva? Ili je jedna zenina ljubavnica, a druga muzeva, a muz........   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

muz vara i zenu i dve ljubavnice :lol: mnostvo dakle :girl_haha:

rafa

Quote from: maripoza on April 05, 2015, 12:33:34 AM
Cek cek, pomutile me one druge teme pa ne kapiram.... jesu li one medjusobno ljubavnice i da li i zena ucestvuje u mnostvu ili su obe njegove ljubavnice, a covek ima i zenu, pa dakle opet dolazimo do mnostva? Ili je jedna zenina ljubavnica, a druga muzeva, a muz........   :lol:

kategorija mnostva su mnogostruke, viseslojne i visebojne  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

maripoza

Ovo viseslojne me interesuje, ako moze dodatno da se ilustruje. :D
Old enough to know better, but too young to care.

anelore

Gleda mi se sa decom onaj film o Radivoju Koracu, Zucko, ali ga nigde ne nalazim. Neke sugestije?

Vila

Mm i ja smo preksinoć gledali Interstelar - ne pamtim tako dobar holivudski film odavno. Slojevit, težak, jak, nimalo jednostavan
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Quote from: rafa on April 05, 2015, 12:14:40 PM
kategorija mnostva su mnogostruke, viseslojne i visebojne  :lol:
Inace ne citam temu ali ne znam sta mi bi sad  :rofl: te sam od poslednje reci procitala visejebne  :rofl: :rofl: