Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Quote from: Glitter on October 30, 2015, 11:03:04 AM
e samo da javim da ce Krejg raditi jos jednog Bonda :turpija:

YES  :clap: :clap: :clap:

nekako ne mogu da zamislim ovog Idris Elbu.....faca jeste, ali mi nekako nije Bond material....
Luka ,09 April 2005

Glitter

ma mora jedan bond da bude crn, ono diversity and equality :turpija:

Lukina mama

Quote from: Glitter on October 30, 2015, 03:24:41 PM
ma mora jedan bond da bude crn, ono diversity and equality :turpija:

mislim ja sam sva za equality ali nekako ,,,,,,, ne vidim... :girl_haha:
Luka ,09 April 2005

Elanor

Quote from: Elanor on October 28, 2015, 04:52:06 PM
nas film club u zacetku (na poslu) je dobio prvi zadatak: ex machina. doduse, neki su vec gledali i hvale, tako da su mi ocekivanja velika.
i odgledala. odlican.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Gizmolina

Sinoc odgledala V for Vendeta. Malo sam poranila ove godine, obicno ga gledam 5. novembra, tad je na svim televizijama.

Ako je neko propustio, obavezno da nadoknadi  :good:

Ex machina nisam gledala, mm kaze da mu je smor.
Nina 20.1.2009.

disco2000

Ja se radujem Novogodisnjoj atmosferi i Love Actually na nekom od kanala :lol: Tad jedino gledam film na Tvu :rofl:

anelore

Ja se radujem VII epizodi Ratova zvezda u bioskopu, a na TVu ce sigurno biti ili Ratovi zvezda ili Gospodar prstenova, meni su to ultimativni filmovi za novogodisnju sezonu  :girl_in_love: Moze i Indijana Dzons, taj serijal dugo nismo gledali  :girl_haha:

Gizmolina

Prohujalo sa vihorom iliti Zameo ih vjetar mislim da gledam svake NG zadnjih 30 godina.  :rofl:
I Ben Hura oko Bozica.
Nina 20.1.2009.

vrana

Ben hur i Isus iz nayareta, na smenu oko bozica, da nam ne dosadi  :lol:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

nelly

Quote from: anelore on November 02, 2015, 10:51:31 AM
Ja se radujem VII epizodi Ratova zvezda u bioskopu, a na TVu ce sigurno biti ili Ratovi zvezda ili Gospodar prstenova, meni su to ultimativni filmovi za novogodisnju sezonu  :girl_in_love: Moze i Indijana Dzons, taj serijal dugo nismo gledali  :girl_haha:
potpis
obozavam
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

kalimero

love actually... :love32: mislim da sam ga dvocifren br puta pogledala
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Love actually mislim da nijednom nisam odgledala od početka do kraja u cugu, sve nešto na preskok.
Da potpišem anelore, ultimativni filmovi za NG su mi Star wars, Indiana Jones pa i Superman, sećate se da je svake NG bio Superman na programu?  :girl_haha:

Vila

Mi porodično gledamo Gospodara prstenova milion puta :rofl:
a bogami i star wars
A mm i brat mu obožavaju Bond filmove, majka ih je zarazila davnih dana :girl_haha:
Idemo u sredu na premijeru Spektre, naravno.

Ex machina mi je vrlo dopada, toplo preporučujem.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

mi idemo da gledamo Spektru ove nedelje i to prepodne dok je dete u skoli :lol: posto je film 12+ ne bi nam prodali kartu za njega :crazy:

Lukina mama

Quote from: disco2000 on November 02, 2015, 10:45:17 AM
Ja se radujem Novogodisnjoj atmosferi i Love Actually na nekom od kanala :lol: Tad jedino gledam film na Tvu :rofl:

obozavam Love actually  :girl_in_love: :girl_in_love: gledala milion puta, i nikad mi ne dosadi...jao kada ovde sad krenu sa tim bozicnim filmovima.... :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005