Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

Žmu i ja smo upravo odgledali Florence Foster Jenkins. Nama se baš dopao. Toplo preporučujem za opušteno posle podne  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

disco2000

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Quote from: Praslin on October 15, 2016, 07:10:13 PM
Žmu i ja smo upravo odgledali Florence Foster Jenkins. Nama se baš dopao. Toplo preporučujem za opušteno posle podne  :good:
Ovo sam stavila kao sledece na listu  :good:

maxic

danas mi se sve na svim elektornskim uredjajima pobrkalo , osim neta na lapu, mogla bih i ja da dogledam divlje price
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

disco2000

Gledala sam Bebu BDž :crazy: Bioskopska sala puna, osim krajnjih sedišta iako je utorak veče :rofl:
Fino sam se zabavila premda je pun rupa k'o švajcarski sir :dog:

vrana

I meni

I nije mi jasno zastp su sve zene u mom okruzenju nedvosmisleno na strani pobednika, ja ga ne bih ni pogledala pored ovog drugog

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Zato sto moze duze da je nosi :lol:

disco2000

https://www.youtube.com/watch?v=EsozpEE543w

Novi T2 Trainspotting Official Trailer – At Cinemas January 27

disco2000

Na prvi pogled - recikliran original. :think:

Glitter

Videh da su izbacili jack reacher nastavak
To bih gledala

AnaK

Nagomilalo mi se veša za peglanje, pa odgledah ovo:

http://www.imdb.com/title/tt1243974/?ref_=nv_sr_1

Film ne umem ni da prepričam, ali sam otkrila da mi se Bredli Kuper baš dopada :trepp:

I ovo:

http://www.imdb.com/title/tt2203939/?ref_=nm_flmg_act_4

Bezveznjikavo, i ključni utisak da mi je kameron baš baš ostarila.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Ovaj drugi sam gledala sa Emom, meni je utisak bio da je bas bas zgodna  :think:
Takodje, sa Emom sam gledala Lose mame, sa Milom Kunis, ne mogu da verujem da je u tako visokoj produkciji uradjen tako los film, mada ima gomila fora za nemajke  :lol:
A sa obe sam gledala Nerv, tinejdzerski, glumi sestricina Dzulije Roberts, ako zanemarim da nisam ciljana grupa  :lol: vrlo dobro osmisljeno, govori o igri koja je nesto izmedju rijalitija i predanosti drustvenim mrezama .....

AnaK

Ma jeste zgodna, ali meni izgleda kao da ima oko 50 godina (vrat, ruke, bore oko očiju).
Janko 23.7.2002.

disco2000

Quote from: Zumbulica on November 09, 2016, 08:03:13 AM
Ovaj drugi sam gledala sa Emom, meni je utisak bio da je bas bas zgodna  :think:
Takodje, sa Emom sam gledala Lose mame, sa Milom Kunis, ne mogu da verujem da je u tako visokoj produkciji uradjen tako los film, mada ima gomila fora za nemajke  :lol:
A sa obe sam gledala Nerv, tinejdzerski, glumi sestricina Dzulije Roberts, ako zanemarim da nisam ciljana grupa  :lol: vrlo dobro osmisljeno, govori o igri koja je nesto izmedju rijalitija i predanosti drustvenim mrezama .....
Cerka Erika Robertsa :lol:

Quote from: AnaK on November 09, 2016, 08:10:50 AM
Ma jeste zgodna, ali meni izgleda kao da ima oko 50 godina (vrat, ruke, bore oko očiju).
Ona je 1972. rodjena...