Main Menu

Joga

Started by chokoladica, November 02, 2009, 10:17:20 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja mislim da je za tebe akvabik idealan. Ima na 11. aprilu.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Anelore, hvala na linku. Otkrila sam da ih imam jako blizu, i u terminima koji mi odgovaraju.
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on November 02, 2009, 07:37:17 PM
Ja mislim da je za tebe akvabik idealan. Ima na 11. aprilu.

U ledenu vodu na ovo ledeno vreme?  :nokti2:

chokoladica

Moram da priznam da me vodene aktivnosti tokom zime uopste ne privlace  :lol:

Finalina

ako moje iskustvo moze da doprinese nekom predlogu za tebe, a vidim da i drugi to misle, ja bih uvek pre izabrala pilates  za opustanje u odnosu na jogu, neki fitnes ili cak i sam bazen tj akvabik koji je ekstra , ali za pomenuti 11.april imaj na umu i da se renovira

AnaK

Nije voda ledena, minimum 25 stepeni je. A renoviranje nema veze sa akvabikom, pošto se isti odvija u jednom malom bazenu u sklopu teretane. Ja sam išla prošle zime, i beskrajno mi je žao što se termini poklapaju sa mm-ovim očinskim obavezama prema starijem detetu :( Nisu me leđa zabolela dva meseca.
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Mozda da vidim sa fizijem sta ce mi ona reci ? Ona bi mogla da mi preporuci nesto shodno stanju, jel da? Mada, kontam da akvabik nikako ne moze da bude los..  Videcu, bar imam vremena i da razmislim i da se odlucim izmedju svih ovih predloga :)
Naravno, nezgodno je sto i termini za bilo sta moraju da mi odgovaraju   :hm:

Ceca

Meni je fizijatar zbog problema sa kicmom preporucila bas jogu, tako da je ipak najbolje sa njom da se posavetujes. Obavezno treneru naglasi da imas problem sa tim i tim, cisto da ti skrene paznju na neke vezbe i eventualno da ubaci neke koje su bas za odredjeni kriticni deo.
Ja sam pocela sama da radim jogu kuci, jer ne mogu da nadjem termin koji mi odgovara, radim za sada samo vezbe za kicmu, ali sam ja isla sigurno sedam, osam godina na jogu, pa dosta toga znam i sama.
Dusan 05.08.2005.

AnaK

Vidi, naravno  :kiss1: Akvabik ti skoro sigurno odgovara, jer su tu pokreti usporeni, nema cimanja, i praktično nema mogućnosti da se povrediš. Lepo je ispitaj šta sve možeš i šta bi ti najviše prijalo, pa u okviru toga uklopi termine. Dobra stvar je što na sve više mesta možeš da kupiš određeni broj termina, pa da ih iskoristiš u nekom vremenskom periodu.
Janko 23.7.2002.

Finalina

Choko, ne moze ti skoditi bazen-akvabik, pilates, joga ... sve je stvar tvojih afiniteta, a za ostalo kao sto vidis i sama, treba da se konsultujes sa doktorom i raspolozivim terminima.

AnaK, hvala za info, nisam znala za ovaj izdvojen deo na bazenu

Xe

Ja sam zbog problema s kicmom isla na fizikalnu terapiju na bazen. Ne u onaj veliki, to je hladno za misice i ligamente, vec u deciji, topliji. Nikad mi nije bilo bolje.
Doduse, ja bih mogla i da spavam u bazenu, koliko volim vodu  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Summer

Quote from: chokoladica on November 02, 2009, 03:04:01 PM
Pa i ja sam kod okretnice, mozda se sestra i ja znamo :)
Aj pitaj je molim te, tenks :)

Ne verujem da se znate, preselili su se tu pre mesec dana  ;) Pitacu je sigurno, pa ti javljam.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

Choco, pitala sam sestru. Ona ide u 11. april na pilates. 12 termina je 1.800 dinara. Kaze da je veoma zadovoljna.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Maki

Choko, akvabik bi ti bio super,bas zbog problema koje imas.Ima i na starom DIF-u i sigurno jos negde po gradu.
A yoga uopste nije dosadna, sve zavisi od instruktora.Mada, i od licnosti.
Sestra i ja smo isle zajedno pre par godina i ja sam na kraju svakog casa bila puna energije i spremna za dalje, a ona bi zaspala za vreme opustanja i uglavnom pocinjala da hrce sto je bio apsolutni hit.

cici

Menei je klasična joga bila jezivo dosadna, probala sam pre desetak godina.Samo mi je prijalo istezanje.