Novi pasosi-gde se najkrace ceka

Started by Masha, April 30, 2009, 10:32:43 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

ma, kod vas umeju da rade u pshopu, kod nas dobacili do zumiranja i ni makac.......... kako li slikaju dvomesecne bebe koje ne drze glavu uspravno  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

disco2000

E, ja sam proslog aprila ponela i izvod i prebivaliste, bas zato sto znam da su ludi, ali... eto, nisu trazili :lol:

Glitter

Quote from: disco2000 on April 15, 2015, 04:02:33 PM
E, ja sam proslog aprila ponela i izvod i prebivaliste, bas zato sto znam da su ludi, ali... eto, nisu trazili :lol:
izgleda su to ponovo uveli ove godine  :crazy:

Elanor

ovde odneses sliku, vazno da je na beloj/svetloj pozadini. prvu mileninu smo slikali kod fotografa i izmisljali kojesta, filipa smo vec slikali lepo u krevecu, na belom carsavu i vadili sliku u format za pasos (za to sam nasla neki besplatni softver).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

kalimero

disco, tvoja mica ubica ume da razmislja izvan FT1P, ove nase, moja i Lanina, ne umeju  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Jao a kad im se pojaviš na vratima, sa sve osmehom i uredno zakazanim terminom a one te preseku pogledom kao pola familije da si im pobio. :crazy:

Elanor

i da, prvo filipovo slikanje za biometrijski pasos u srbiji, imao je oko tri godine, to je bila ludnica.
celih deset minuta je pokusavala da ga slika a da sistem prihvati fotografiju :crazy:, bio je bas dobar, mukica.
a onda sledecih deset minuta pokusavanja pa uzme otiske :wall:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

u normalnim zemljama otisle ne uzimaju deci mladjoj od 5 godina

ovde znam da uzimaju sa 5 i vise, ali ne traze proveru pre devete godine ako sam nekako ukapirala objasnjenje na granici (pitala sam zasto mu traze proveru ove godine a prosle nisu, baja mi rekao da je prosle godine imao 8 punih godina, a sada ima punih 9)

Deda

Quote from: kalimero on April 15, 2015, 03:39:56 PM
nama jesu, i bati i moci (znaci i za prvi i za produzetak), original na uvid pa ga skeniraju..... vadili prosle nedelje, sveza info
Znaci izvodi, takse i stari pasosi i otac da ga navatam  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Quote from: Deda on April 15, 2015, 04:42:41 PM
Znaci izvodi, takse i stari pasosi i otac da ga navatam  :lol:
i decu ne zaboravi :lol:

Glitter

e da ako imas onaj izvod sa hologramom, taj nema rok trajanja
ja jos uvek imama aleksin iz 2010 kad je vadjen prvi pasos :crazy:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

Za produženje dokumenata ne trebaju nikakva dokumenta, OSIM ako iz nekog razloga nisu skenirana prvi put. A to im se dešavalo jer su se uvezbavali. Od nas petoro jedino mm-u nije bila skenirana krstenica, pa su je tražili, ostalima nikom ništa. Al ajd ti znaj da li su ili nisu u sistemu.

Glitter

e da, meni je zenska prosle godine rekla dok je skenirala presudu o razvodu da je taj dokument nov i da ga nema u sistemu

Margarita

a ja da se nadovezem, jel treba da se zakazuje za pasose i LK?
mislim, znam da ima sms zakazivanje, nego da li mora da se zakaze, ili mogu samo da se pojavim?
tj. pojavimo :lol: posto nama sutra isticu LK, a deci pasosi :crazy: