Novi pasosi-gde se najkrace ceka

Started by Masha, April 30, 2009, 10:32:43 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

u opstini NBG ja do sada ne videh guzvu ali ako odes na web zakazivanje videces i da li ima slobodnih termina. Prosle godine su imali par saltera koji rade zakazane i par koji rade prolazne

Lani

Mardž, ja sam zakazala preko neta ali ti svakako možeš i samo da se pojaviš ali onda računaj na to i da ćete čekati (nekakav) red.

Margarita

hvala :kiss1:
ici ce mm sutra da preda za svoju LK, pa ce se (valjda :hm: ) detaljno raspitati, obicno zaboravi pola stvari

kalimero

ja bih savetovala zakazivanje, jer je nekako ...nemam pravu rec....ali ono cekanje u redu je ponizavajuce, bar na starom gradu i na vracaru....ovako gospodski dodjes, prozovu te (na starom gradu) ili samo udjes (na vracaru)....ovi u redu cekaju i cekaju a pored njih prolaze zakazani.... ja zavrsih pasose klincima i posle preuzimanje za bukvalno 10 minuta oba puta....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

U pravu je kali, probaj prvo preko neta da zakažeš Mardž.
A zavisi i od SUP-a kakva je gužva... recimo kad smo prošle godine Uni produživali pasoš na NBG (Zemun još nije imao opciju za online), ponudio mi je neke termine par nedelja kasnije, bila gužva. A ove godine, kad je Iva produžila pasoš a mi LK u Zemunu, kad sam zakazivala bilo je čak i termina za istu tu nedelju.

Glitter

Ja sam u oktobru zakazala na nbg danas za sutra  i cekali u redu ipak

Lani

Mi nismo čekali nimalo ni na NBG ni u Zemunu. Moguće ako su neki pre vas kasnili pa to onda bude domino efekat, svako naredni bude primljen kasnije zbog tih jednih što su kasnili.

kalimero

evo sveze od prosle nedelje, sms zakazivanje - za Vracar, danas za sutra u oba slucaja i kad sam zakazivala za predaju dokumenata i kad sam zakazivala da ih podignem....ako ukucas da ti ne odgovara termin, rade ti promenu termina na to popodne ili sutradan....  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge

Net zakazivanje je zakon. Mi smo došli, sačekali 4-5minuta, ušli... a ostali su čekali u redu..njih 20ak.

Saska

I ja sam zakazala, ali sam ipak čekala 45min. Što kaže Lani, napravio se neki zastoj, pa smo se svi ispomerali. Na Nbg je uglavnom gužva, a i posle za podizanje. Ja sam par puta išla da probam da podignem, jednom je bilo skoro 30 ljudi u redu. Rade do 7 uveče, al treba potrefiti kad nije gužva.
Mm je završio u Majke Jevrosime očas posla.

disco2000

Blue

alternativna ideja je povesti neko detence sa sobom. onda ljudi propustaju samo tako  :rofl:

mene je to fasciniralo u bgd-u prosle godine, cak mi je bilo i jako jako neprijatno, jer BB-a uopste nisam povela tamo zato sto moram, vec samo onako, a svi su tako divni i propustaju preko reda, a sami cekaju satima  :-X
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

mm bio danas da preda za sebe, kaze nigde zive duse
ali to je onaj mali sup u mirijevu, pa cu i ja sutra ujutru tamo
preuzimanje za 10 dana
a moramo prvo da zavrsimo LK, jer za decije pasose moramo da dodjemo sa vazecim LK :crazy:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Predala u mirijevu, ceka she desetak Dana, neki problem same cipovanim obrascima pa je zastoj
New znam da li je to Samoa za BG, Ali da imate info