Main Menu

Sinusi

Started by AnaK, November 09, 2009, 01:20:55 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Probah ovih dana, prvi put

I baš mi je brzo pomogao.

Više o njemu, ovde:

Rinofluimucil spray
Janko 23.7.2002.

Deda

Ima kod nas? Koliko kosta?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ima, ali nisam sad sigurna za cenu, pošto nisam samo to kupovala. Mislim 250-300 dinara.
Janko 23.7.2002.

Deda

Dzabe, jos ako radi, mm ima probleme sa sinusima (naravno  :lol:)
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

a ovo nisu kao i obicne kapi za nos sa ne znam jos nekim delovanjem...mislim mene kad uhvate sinusi odmah ide na upalu, to nije za to jel da?

AnaK

Ovo razređuje sekret, kao onaj fluimicil što se pije.
Janko 23.7.2002.

Glitter

tako sam i pomislila ali da pitam za svaki slucaj

dmi

ja kupila danas
stisli me sinusi opet
malo je ruznog ukusa
posle sat vremena sam mogla nos da istresm
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

MM trenutno ima užasno jaku upalu sinusa. Pa je od doktorke dobio nezvaničnu preporuku za ovaj preparat:

http://dhu-homeopatija.com/srp165/product_item/Cinabsin.html

Kaže da iz njenog iskustva radi sjajno, i čak otklanja hronične višegodišnje upale. Preporučila mu je da pije 3 meseca, 3x1 dnevnu. Pa da podelim dok ne zaboravim. Planiram da nađem i da oboje počnemo da pijemo početkom septembra, da se spremamo za jesen/zimu.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Njihovi preparati su odlicni :good:
Polinol i tonsilotren rade super
Ovaj nisam probala jos

AnaK

Sećam se da si bila zadovoljna nekim od ovih  :good: I dalje mi je i neobično i super  :girl_haha: kad ovako preporuče nezvanično  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

tonsilotren je koristila dada ili davala nekom od dece (jova mislim) i bila zadovoljna
Meni ga je nezvanicno preporucila apotekarka zimus kada sam otisla po prepisane ab. Kao u fazonu provajte prvo ovo pa ako ne radite dodjite po ab

Glitter

Javljaj da li ste zadovoljni

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

Cinabsin me spasio prije mjesec i po, brat mi ga je preporucio - on je ekspert za sinuse  :crazy: :lol: Bez Tonzilotrena ne idem nidje, sad cu tome da dodam i Cinabsin ;)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.