Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Samo da vas obavestim da smo Janko i ja danas počeli da pravimo čestitke  :love32:
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Kombinacija detetove kovanice i mamine disleksije  :-X Sad je valjda OK  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Kafica

Super tema :love32:

Da prijavim ovde da sam danas bila u Kontalu i našla materijal, tj. gotove kutije u obliku jelki i zvezda, rebrasti karton (ima neko ime, ali sam zaboravila), glitter glue i moraću da idem opet da dokupim još ponešto.

Imaju super stvarčica za uradi sam (ili uradi delimično sam, kao u mom slučaju :girl_haha: ).
Slike materijala kačim čim mi bude bio osposobljen komp, a na onoj drugoj temi ću gotov proizvod :)
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

janavi

rebrasti karton, zalepljen za običan se zove lepenka ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Masha

AnaK

Jedva čekam da vidim  :girl_in_love: A ima li malih gotovih kutijica?
Janko 23.7.2002.

Kafica

Imaju kutijice samo u kompletima po 6 i to spakovane jedna u drugu (kao babuške).
I nemaju neki veliki, veliki izbor, a ni količine: jelki više nema, ima zvezdastih, kvadratastih, okruglih i srcastih.

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Maki

Ana hvala,bas si me podsetila da i mi krenemo.Kafice sta je i gde je Kontal.I meni bi trebale te kutijice i svasta nesto jos.Ni nas dve nismo bas najspretnije u pravljenju,ali mnogo volimo da ukrasavamo.

Finalina

sta je Kontal? gde se nalazi i kakve su cene?

super tema... mi nismo nista poceli, bas sam mislila da cu to raditi po porvatku sa odmora, ali prema svemu stvari stoje tako da bih mogla vec sutra jelku da okitim :lol:

cestitke cemo praviti, neki materijal smo prikupili jos ranije i u prolazu, a za ukrase imamo punu veliku kesu sisarki... imam sprejeve i farbe u tubicama ( zlatna, srebrna ) za ukrasavanje

NikkiL

Mi obicno poranimo sa ukrasavanjem (ovde vec sve nadzidze odmah cim prodje Haloween) ali ove godine nikako da stignem...kako smo krenuli ako stignem da okitim jelku dok mi se muz ne vrati bice dobro... mada je komsinica kanadjanka izrazila zelju da sa Andjelom okiti jelku i kucu (inace super to radi), mozda ih i pustim da se zabavljaju... :innocent:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Glitter

moram da pocnem da razmisljam,  u skolici pravimo cestitke, ukrase, pahulje, moram da smislim za sve uzraste u dva odeljenja (na dva kraja grada :crazy: )
ove godine je i Aleksa veci pa cemo zajedno praviti cestitke  :love32:

nesto mi govori da cemo na ovoj temi kaciti prava mala umetnicka dela  :love32: :love32: :love32:

Despina

mi pravimo uveliko :crazy:
naime u subotu je bozicni market u Anjinoj skoli i svaka porodica mora napraviti nesto ukrasa za prodaju, 10 sibica ukrasenih sa premijom za neku lutriju, kolace za prodaju i imamo dezurstvo pored vatre/za vatru je zaduzen 1. razred
A, L, S

AnaK

Janko 23.7.2002.

jel

jaooo divna tema
pokrenuli ste me, moracemo i mi  :) nesto svasta...
obicno se toga setim negde 30tog  :lol: decembra
My name is Luton, Robin Luton :lol: