Main Menu

Da li ste Na terapiji?

Started by senka, November 26, 2009, 12:04:22 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Quote from: NenaS on November 27, 2009, 10:57:28 PM
Ja bih rado na tu terapiju koju bi vodio Miki... :-[

jao, mislim da bi te prosla volja kad bi ga bolje upoznala.

sticajem okolnosti sam provodila neko duze vreme u njegovoj neposrednoj blizini (na plazi) i to par dana zaredom. bio je sa zenom i malenom cerkicom. ono sto je meni zaista neverovatno je da za tih ne znam koliko dana, nijednom, ali nijednom nije uzeo na ruke ili potrcao za svojom cerkicom ili pripazio je. njegova mlada zena je stalno bila na nogama, nosila, jurcala, pazila, kupala, presvlacila, hranila dete. a miki - sedi i odmara, kao da dete nije njegovo i ne zanima ga. celebrity :crazy:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Mislim da su tu ipak bile presudne godine  :-X
Janko 23.7.2002.

Blue

i ja se nasla pametna da kritikujem mikija  :fool: a mene svako dete tih godina pocinje da smara u proseku posle 15 min.  :lol:

:ph34r:

blue :clap:... sa strahom sam procitala post :nokti:...vodjena ranijim primjerima, plasila sam se da ce ti i miki biti jedan od muskaraca snova :lol:..pade mi kamen sa srca  :rofl: :bighug:

Bebel

jao blue kakav ti je ovo povrsan sud!? "neko duze vreme u njegovoj neposrednoj blizini (na plazi) i to par dana zaredom" :crazy: Fenomenalno!
Lav 05.10.05.

Deda

Quote from: AnaK on November 27, 2009, 11:11:59 PM
Mislim da su tu ipak bile presudne godine  :-X
:-X nisu, mm je bar 2 decenije mladji a isti
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

A i Nena nema malu decu :lol: tako da moze Miki, moze   :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Blue

Quote from: Bebel on November 28, 2009, 09:05:34 AM
jao blue kakav ti je ovo povrsan sud!?

jeste povrsan, ali je donet nakon nekoliko desetina sati temeljne observacije  :lol:

Bebel

nemam reci, sjajna ti je "temeljna observacija". Gledala si mikijevog sina, ne cerku (ali to je jos i najmanje bitno)
Lav 05.10.05.

Blue

mozda mu je to bila unuka  :ces:

:lol:

sigurna sam bas da je bila devojcica, imala je dugu uvijenu kosicu i cini mi se neko zensko ime. bas jako, jako slatko i lepo dete.

Bebel

Čoveče Blue, pa možda mu to nije ni bila žena :crazy:
Čarna ima jedno tridesetak godina, Miki nema unuke. Ja ni posle šestomesečnog svakodnevnog višesatnog snimanja ne bih mogla da kažem da ga poznajem. kamoli da znam kakav je on otac. A njegov sin nam je više puta bio na snimanju.
Lav 05.10.05.

Blue

bebel, verovatno to sto njega ne volim kao glumca (i nije mi simpatican) projektujem na to kakvim ga vidim u real-life-u i to utice da donosim pausalne ocene.  meni on nekako ne ostavlja utisak drage osobe, vec naprotiv. ali to je naravno samo moj licni (verovatno povrsan) utisak. i verovatno totalno nebitan.

naravno, ako se neni svidja - nemam nista protiv.  :lol:

senka

Meni se sviđa  :girl_in_love:
a sviđa mi se i kako uživa na plaži
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Blue

jeste, dozivljaj i percepcija zavisi od licnih afinieta  :lol:

da sam videla umesto mikija u slicnoj situaciji recimo radeta serbedziju  :love32: - verovatno bih zakljucila bih da je tako divan i muzevan   :girl_in_love:

Bebel

Lav 05.10.05.