Prvi koraci u hraniteljstvu....

Started by NenaS, April 30, 2009, 03:04:18 PM

Previous topic - Next topic

Beybe

"I was abruptly overwhelmed by the truth of my own words"

Ira

Natjerala si mi suze na oci  :love32:, ti si zena sa veliki srcem  :bighug:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Gizmolina

Neno  :bighug:

Kako ste podnijeli razdvajanje od bebica koje su bile kod vas? Cini mi se da bi me to dotuklo... Jeste li u kontaktu sa njihovim novim porodicama?

Nina 20.1.2009.

NenaS

Quote from: Gizmolina on November 11, 2009, 01:47:58 PM
Neno  :bighug:

Kako ste podnijeli razdvajanje od bebica koje su bile kod vas? Cini mi se da bi me to dotuklo... Jeste li u kontaktu sa njihovim novim porodicama?

:bighug: :kiss1: Svima..

Tesko, najteze sa malom devojcicom koja je druga pristigla, usvojena je u inostranstvu - njena mama mi ponekad posalje po koju slicicu i sa cetvrtom bebicom koja je vracena bioloskoj majci..ali to je vec druga prica..Nismo u kontaktu, tj. usvojitelji nemaju nikakvih obaveza da odrzavaju kontakt sa hraniteljima..
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Xe

Ja razumem i jedne i druge... bar na prvu loptu. Na drugu, mislim da je za dete vazno da ima secanje i uspomene i na taj deo svog zivota,kako bi znalo da nema nikakvih tajni i da su ga mnogi voleli...
:bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Quote from: Xe on November 11, 2009, 02:25:45 PM
Ja razumem i jedne i druge... bar na prvu loptu. Na drugu, mislim da je za dete vazno da ima secanje i uspomene i na taj deo svog zivota,kako bi znalo da nema nikakvih tajni i da su ga mnogi voleli...
:bighug:

:bighug: :kiss1:
Aleksandra   14.09. '87.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Despina

A, L, S

mmance

Hraniteljske porodice su jako humane i ne moze svako to. A gde mogu da se prijavim da i mi cuvamo decu?

NenaS

Centru za socijalni rad koji je nadležan na teritoriji na kojoj živite. Oni će vas obavestiti o svemu što je dalje potrebno (dokumentna, obuka itd).
Aleksandra   14.09. '87.