Main Menu

Posna predjela

Started by Deda, November 26, 2009, 12:20:42 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

marty sa salatama je ionako sve odokativno, ali ti probaj i bez pirinca :lol:

Lani

Quote from: Finalina on January 25, 2012, 11:55:05 AM
pa sta pretekne neka napravi jos jednu salatu :lol:

hocete reci da je cici dala los recepAt :D

Ne, mislim da je i cici negde sama napisala da je to too much pirinča.

Finalina

znam salim se, nego stvarno mislim da sta bude visak napravi jos jednu salatu npr sa tunjevinom i bude super ...

disco2000

Finalina

hajde ti lepo u kuhinju i ne brini

cici

Napisala recept kako sam ga dobila :P

Nikad ne merim pirniac, nego kad sve namirnice sastavim njega dodjem na kraju dok mi se ne dopadne kakvog je ukusa i izgleda.

Summer

Ja sam je pravila par puta, isto dosta manje pirinca od ove mere, ali sam otprilike, dodavala po ukusu na kraju, kao Cici.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Ja sam poslednji put sunula onu jednu kesicu sa pirinčem, stvarno ne znam koliko tu ima grama, pretpostavljam ne više od 100.  :think:

linga

Ja samo da prijavim da mi salate nisu slavno prosle  :crycry: zasto ne znam, bile su ukusne. Pravila sam i onu sa kikirikijem (stavila soma unutra), onu egzoticnu sa ananasom i mediteransko testo. Valjda je ostatak klope bio klasicni pa nije isao uz to, ne znam...

Lani

Kako misliš nisu slavno prošle, nisu se pojele? :think:
Mada fakat mrsne salate i posne ipak nisu za poređenje, posebno meni koja inače nisam neki fan ribe.

linga

Nisu, ni pola  :'( skoro sve sam bacila... Ja sam bila mrtva bolesna i slabo sam i bila za stolom, ali ljudi su slabo i probali. A inace imam samo mlade goste, navikle da probaju sve moje eksperimente  :lol: Doduse,mm je napravio super corbu i riba je bila odlicna pa valjda zato...

disco2000

cici

Quote from: Lani on January 25, 2012, 05:19:23 PM
Kako misliš nisu slavno prošle, nisu se pojele? :think:
Mada fakat mrsne salate i posne ipak nisu za poređenje, posebno meni koja inače nisam neki fan ribe.
I nisu za poredjenje, sasvim drugi ukusi i teksture.Volim posne salate mada manje one u kojima je riba, posebno ne one sa tunjevinom.

Lani

Marty a da praviš meksičku (crveni pasulj, bareni kukuruz, pečena paprika sitno seckana, barena šargarepa sitno seckana, beli luk, sirće)? Nisam dosad srela nikog da mu se ona ne dopada.

cici

Jesi, jesi samo ne znas :rofl: