Main Menu

Potrošnja struje

Started by janavi, December 06, 2009, 01:05:49 PM

Previous topic - Next topic

talas1

Na svemu mogu da stedim ali na struji necu.
jednotarifno brojilo, ukljucujem sve kad mi odgovara
sama cu se farbati ali tog komfora ne mogu da se odreknem

vojka

Meni je za juli mesec rqcun stigao 1300
Sad za avgust 2000 din , klima radila
Ali ja sve masine pustam nocu, kuvam na plin I srbarno sam hitlerovski nasyrojena po pitqnju potrosnjr struje
Sto moze I mm da vam potvrdi  :lol:, stalno se zali  :lol:
Jedino peglam po skupoj struji
Zimi se gtejemo na norvrzane, I tad ne stedim na grejanju , racuni su mi Zimi u prosrku oko 8000 do 11000
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

mi smo samo malko korigovali navike

bojler ukljucujem nocu,
masinu ukljucim da pere ves kad podjem u krevet
zamenili smo obicne sijalice stedljivim...i dalje ih je milion popaljeno svud po kuci  :girl_haha:

kuvam i peglam i dalje kad mi se cefne
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

Quote from: Unabebili on September 08, 2015, 06:01:54 PM
mi smo samo malko korigovali navike

bojler ukljucujem nocu,
masinu ukljucim da pere ves kad podjem u krevet
zamenili smo obicne sijalice stedljivim...i dalje ih je milion popaljeno svud po kuci  :girl_haha:

kuvam i peglam i dalje kad mi se cefne
ja sam proslog meseca popustila sa tim nocnim ukljucivanjima i odmah se vidi povecanje potrosnje...

rafa

Mislim da je skoro 4 puta jeftinije nocu, nesto tako.  :think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

disco2000

To je ono od ponoci do 6, 7 ujutru? :think:

Finalina

jeste, nocu i velika je razlika u cei, samo sto meni bojler treba i danju jer ujutro se deca ne kupaju skoro nikada vec svaki dan posle nekih treninga, predvece/uvece

cici

Meni je bojler ukljucen stalno, ne vredi drugacije. Stalno se neko tusira.

Unabebili

Mi se oboje tusiramo uvece (kad su vrucine inekoliko puta dnevno)  i uvek imamo tople vode  :think:

mislim, samo nocu ukljucujemo bojler, ali tople vode imamo i uvece,
pa mi nije jasno zasto vi nemate  :ces:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

disco2000

Ja pijem bojlerusu :lol: mozda zato :girl_haha:

Zumbulica

Meni je cesma u kuhinji povezana na bojler u kupatilu, da nije stalno ukljucen ne verujem da bi ostalo vode. Ja stalno nesto propiram i uvek mlakom vodom  :crazy:
Inace, jedino sto vrlo cesto gledam jeste da masine za susenje i za pranje uvece napunim, a ukljucujem kad ustanem, jer racunam da je jeftina struja do 8 ujutru. A mozda nije vise  :lol: I masinu za sudove ukljucujem obicno kad krenem na spavanje. Ostalo ne gledam kad ukljucujem.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

posebno mi je kuhinjski bojler, mozda zato  :girl_haha:

Dacko

Mašina za sudove ispala nam je potpuno neprimetna u ukupnoj potrošnji, mnogo je više trošio mali bojler, tako da nju uključujem kad god mi je zgodno, dok vodim računa da bojler i veš-mašina budu u jeftinoj tarifi.

cici

Mozda je kod nas kljucna duzina tusiranja. Desava se da posle Sofije i mene vise nema tople vode.

Unabebili

Pobogu, zasto tako dugo ?  :ces: :rofl: