Main Menu

Gde radite, a gde biste voleli?

Started by Nanny Ogg, April 30, 2009, 06:49:49 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Jeste li zadovoljni svojim trenutnim radnim mestom (ne mislim nuzno na platu)? Imate li u planu da menjate i ako da, zasto?

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Jedino cime danas nisam zadovoljna jeste tvoj avatar.  :girl_sigh:

:lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Jel to zato sto je bolji od tvog?  :girl_blum:

Ajte zene, ne dram'te

kalimero

maro, ne diraj joj avatar, odličan je :clap:

ja sam zadovoljna.... radim baš ono što volim, no naravno, ima stvari koje bih menjala :mrgreen:

još kad bih nekako ukompotovala da radim ZA SEBE a ne za drugog....gde bi mi kraj bio :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

janavi

pošto nije tema o avatarima :P

ja sam zadovoljna svim
i radnim vremenom, i ljudima sa kojima radim, i poslom
ni plata nije baš tako loša

ne menjam ništa, bolji nisam mogla da nađem ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maripoza

I onaj je bolji od mog. :D
Samo jos da ga vratis.  :'(

Zadovoljna sam (poslom, ne tvojim avatarom - ni slucajno :lol:), ali ne vidim sebe tu predugo. Ali to je zato sto se ni na jednom poslu ne vidim predugo. Plus uvek radim vise poslova odjednom. I tako...... nikad do kraja ispunjena. :lol:

Dusica

Ja trenutno ne radim jer je posao u nekoj fazi prosirivanja, ali sam prezadovoljna. Nije mi plata toliko bitna koliko to sto me ispunjava i sto izadjem nasmejana sa posla. Imam 2 kolega koji su momci od 20 godina tako da mi je super, kuvaju mi kafu, idu po dorucak, pokrivaju ako zakasnim...i ne bih ga menjala :innocent:

Nanny Ogg

I ja sam takva bila pre deteta...Stalno menjala poslove, vecito nesto honorarisala, radila sa strane, i uvek mi je bilo zanimljivo i dinamicno. Sad mi to pomalo nedostaje, ja svoj posao jako jako volim ali mi je ponekad bas monotono, i hvatam sebe kako gledam oglase po netu i mastam kako bi bilo dobro da napravim neki fresh start...  :-[

Sa druge strane, kad pogledam prednosti: drzavna firma, stalni radni odnos, redovna plata, nikad frka ni za odmor ni za bolovanje, ok ekipa, vise nego ok radno vreme..jbg, stvarno bih preko 'leba pogace...

Ko ce meni ugoditi  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Quote from: Dusica on April 30, 2009, 06:58:47 PM
Imam 2 kolega koji su momci od 20 godina tako da mi je super, kuvaju mi kafu, idu po dorucak, pokrivaju

Dusice, bilo je dovoljno samo ovo da kazes. Jasno nam je da si prezadovoljna. :D

maripoza

Quote from: Nanny Ogg on April 30, 2009, 07:00:18 PM
Sa druge strane, kad pogledam prednosti: drzavna firma, stalni radni odnos, redovna plata, nikad frka ni za odmor ni za bolovanje, ok ekipa, vise nego ok radno vreme..jbg, stvarno bih preko 'leba pogace...

Ja imam sve to (samo sto firma nije drzavna) i smatram to veoma bitnim, plus radim ono iz tvog prvog pasusa.  :-[ Ne umem da radim jedan posao. Ja i kad kuvam, kuvam bar 3 jela odjednom. :lol: Ko ce kuvati svaki dan.  :rofl:

Ivy

sad mene interesuje gdje radite :)

edit: :fool:  :-[

kalimero

Quote from: Ivy on April 30, 2009, 07:33:59 PM
sad mene interesuje gdje radite :)

Maro upsssssss Nanny :) nisam znala da si pocela da radis ...

:think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Quote from: Ivy on April 30, 2009, 07:33:59 PM
Maro upsssssss Nanny :) nisam znala da si pocela da radis ...

Kome se ti sad obracas? :lol:

:ph34r:

Quote from: Dusica on April 30, 2009, 06:58:47 PM
Ja trenutno ne radim jer je posao u nekoj fazi prosirivanja, ali sam prezadovoljna. Nije mi plata toliko bitna koliko to sto me ispunjava i sto izadjem nasmejana sa posla. Imam 2 kolega koji su momci od 20 godina tako da mi je super, kuvaju mi kafu, idu po dorucak, pokrivaju ako zakasnim...i ne bih ga menjala :innocent:

Ne bih da se zamjeram odmah moderatoru, ali D moram da ti kazem :D .. ovi sto ja radim sa njima svi imaju po 20 godina ... i mnoooooooogo ih je :lol:

Ajvi je lost in space ..tinu ni nu :lol:

janavi

Quote from: :ph34r: on April 30, 2009, 07:49:58 PM
Ne bih da se zamjeram odmah moderatoru, ali D moram da ti kazem :D .. ovi sto ja radim sa njima svi imaju po 20 godina ... i mnoooooooogo ih je :lol:
da potpišem :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it