Main Menu

Gde radite, a gde biste voleli?

Started by Nanny Ogg, April 30, 2009, 06:49:49 PM

Previous topic - Next topic

Dawn

Glitter

Quote from: DekiTaja on May 01, 2009, 12:25:17 AM
Hvala vam što pokušavate da me utešite.  :P
:lol: ovde ti utehe nikad ne manjka

DekiTaja

Ajd i ja da kažem šta radim kad suprugu ostavim bez nadzora... :)

Radim u lokalnoj kompaniji "jedne internacionalne korporacije" kao SysAdmin u IT-u. Da, ja sam computer geek. :D
Kidam se od posla, ali posao stvarno volim i malo je firmi u zemlji u kojima bih mogao da naiđem na tako ozbiljne tehnologije i priliku za profesionalni razvoj i sl.
Radno vreme je od jutra pa dok se ne završi posao, a kako radim u susednom mestu, na to se doda još sat vremena putovanja u oba smera, što u proseku izađe na nekih 10 sati dnevno...

Nisam ozbiljnije razmišljao o nekom drugom poslu u skorije vreme, pa ću zato da navedem posao snova za svakog IT profesionalca: GOOGLE! :))

Unabebili

Quote from: Bebel on April 30, 2009, 08:37:35 PM
kod mene je super! nikad ne znam gde cu, kad cu i da l cu sledece da radim :krsti:

:lol: :lol: :bighug:

hm...bas bih mogla da se ovde raspisem

- zadovoljna sam radnim vremenom, mada bih volela da je duze, jer kad mi je kratko radno vreme, to znaci da mi je plata mala
- nezadovoljna sam dinamikom isplate , bilo bi lepo da platu  dobijem svakog prvog, ovako je "dobijem" svaki dan, pa n'umem da je rasporedim  :rofl:
- najzadovoljnija sam kolegama - nemam ih :clap:
- trenutno sam zadovoljna i delom grada u kome radim, ali ne i zgradom u kojoj radim
- volim posao koji radim

elem, menjala bih sve i to tako sto bih najradije bila iskljucivo konzument posla koji radim
pre toga bi logicno isla adekvatna prekvalifikacija u "bogato udatu zenu sa puno kreditnih kartica koje su uvek pune"
jos bolja prekvalifikacija bi bila "bogata udovica sa puno kreditnih kartica koje su uvek pune"

ako bi mi neko sad dao peMziju, rado bih je prihvatila i izdala sve one rukopise i sitne romene koji beznadno cuce u mojim fiJokama :rofl:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

maripoza

Tajo, ne kazes nista o koleginicama? :D
Old enough to know better, but too young to care.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

DekiTaja

Pa šta da vam kažem? Postoje. :) Mada, ne bih mogao da se pohvalim ničim sličnim onome čime mi vi uteraste stra' u kosti večeras... ;)

DekiTaja

Quote from: NenaS on May 01, 2009, 12:39:13 AM
I godistima koleginica.. ;)
Imam dve koleginice u kancelariji. Jedna je godište moje mame, a druga "nije baš". :D

kalimero

Quote from: DekiTaja on May 01, 2009, 12:40:26 AM
Imam dve koleginice u kancelariji. Jedna je godište moje mame, a druga "nije baš". :D

:buba:  :ces:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Ako se budes druzio sa nama, naucices da se hvalis.   :girl_dance:
Old enough to know better, but too young to care.

DekiTaja

Quote from: kalimero on May 01, 2009, 12:43:21 AM
:buba:  :ces:
"a druga nije baš" znači da je malo mlađa od te druge koleginice... samo nisam imao sa kim da usporedim. :P

Dawn

DekiTaja

Quote from: Dawn on May 01, 2009, 12:49:48 AM
:nk_s010:
Šta sam sad loše rekao? Jel da krećem na spavanje? :)

NenaS

Quote from: maripoza on May 01, 2009, 12:45:19 AM
Ako se budes druzio sa nama, naucices da se hvalis.   :girl_dance:

Kako mislis da se hvali - dok mu zena viri preko ramena... :komp:

Quote from: DekiTaja on May 01, 2009, 12:47:47 AM
"a druga nije baš" znači da je malo mlađa od te druge koleginice... samo nisam imao sa kim da usporedim. :P

Hmmmm, dal da ti verujemo..  :icon_mrgreen:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.