Originalna Moskva šnit torta, kaže Politikin zabavnik

Started by AnaK, December 10, 2009, 05:53:00 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: stacka on November 11, 2010, 11:20:58 AM
MissL, sad mi jos draze sto sam tvoj Santa :girl_haha: :turpija:
i meni sto sam tvoj  :girl_haha:

moram da te zovem za ono

cici

Ja ima sličan recept pod potpuno drugim imenom, mislim da je dotična prilagodila naziv sebi jer je umesto crvenog bobičastog voća stavila višnje.I imam recept sigurno 10 godina.Ne volim Moskva šnit i ovo mi ni ne liči na tu tortu a ova je savršena i jedina voćna koju rado pojedem i jeste visoka.
Anak je jedno prilikom probala i rekla da je savršena ako nekome i to znači.

Lani

MissL

Quote from: stacka on November 11, 2010, 11:20:58 AM
MissL, sad mi jos draze sto sam tvoj Santa :girl_haha: :turpija:
a ja nista nisam verovala emge kad mi je rekla :rofl:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Quote from: cici on November 11, 2010, 11:35:50 AM
Anak je jedno prilikom probala i rekla da je savršena ako nekome i to znači.

Znači meni da znam da je super  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Lani on November 11, 2010, 11:40:04 AM
Aha, nju si zvala na tortu a mene nisi.  :ljut:  :rofl:
Pa i nisam  :rofl: sama se pozvala  :lol: to je bilo kad se otvorio Tehnokids mi slavili Andriji rodjendan a ona bila dole sa Kali pa sam im poslala tortu.
Quote from: AnaK on November 11, 2010, 11:42:29 AM
Znači meni da znam da je super  :girl_in_love: :kiss1:
Verujem da si zaboravila, čak mislim da sam ti i recept dala.Kod mene je Olgina torta..

Lani

Glitter

kore, beli, zuti ful, visnje i ananas meni je moskva torta pa da ga hebem  :lol:

koja crna mucena olga  :lol:

stacka

Meni je dovoljno sto Minja pravi po ovom receptu da je zovem Moskva :girl_haha:

85% "novih" recepata su samo male modifikacije starijih... i odjednom ima brdo torti slicnog sastava sa razlicitim nazivima. Meni je super sto je ona uopste htela da podeli recept, a da li ga je i koliko ga je modifikovala me iskreno nije briga, plus, veliki sam joj duznik i kad sam pravila prvu svadbenu tortu, savetima mi je pomogla bas bas.

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

u Moskva snitu iz hotela Moskva imaju bademi i ako se ne varam ima i kajsija tj.idu tri vrste voca.
(ovo za kajsiju nisam bas najsigurnija).

MissL

Quote from: bubi on November 11, 2010, 12:11:41 PM
u Moskva snitu iz hotela Moskva imaju bademi i ako se ne varam ima i kajsija tj.idu tri vrste voca.
(ovo za kajsiju nisam bas najsigurnija).
nekad bude kajsija nekad ne
jednom mi se ucinilo tamo da su ananas u stvari zamenili kajsijom :think:
Stiv 24.11.2003.

anelore

Ne ide kajsija, vec breskva. Originalni Moskva snit se spolja posipa seckanim bademima, i voce ide samo na prve dve kore - ima bas na sajtu poslasticarnice fotografija, lepo se vidi kora-fil-zuto voce-fil, kora-fil-visnje-fil, pa kora-fil, kora-fil.
Ja trazim druge recepte jer mi ovaj fil iz originalnog recepta nije uspeo, cak i zaledjen se razvlacio kao zvaka. Cinjenica, bio je ukusan, ali moji mama i tata nisu spremni na ponovni eksperiment u vidu kuvanja maslaca.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Glitter

Quote from: anelore on November 11, 2010, 12:23:35 PM
Ne ide kajsija, vec breskva. Originalni Moskva snit se spolja posipa seckanim bademima, i voce ide samo na prve dve kore - ima bas na sajtu poslasticarnice fotografija, lepo se vidi kora-fil-zuto voce-fil, kora-fil-visnje-fil, pa kora-fil, kora-fil.
Ja trazim druge recepte jer mi ovaj fil iz originalnog recepta nije uspeo, cak i zaledjen se razvlacio kao zvaka. Cinjenica, bio je ukusan, ali moji mama i tata nisu spremni na ponovni eksperiment u vidu kuvanja maslaca.
sa ovom stvarno nema greske  :good: i bitno je da se filovi doooobro ohlade