Main Menu

Sokobanjska - vezbe

Started by prevodilica, December 28, 2009, 11:38:19 AM

Previous topic - Next topic

prevodilica

Potrebna nam je mala pomoć. Na kontroli sa mesec dana nam je dr konstantovala tortikolis, odnosno hipertonus - zgrčenost mišića, zabacivanje glave unazad itd.
Skoro uglas smo obe rekle - Sokobanjska. I nije imala koga da mi preporuči, jer i ona reče da dr Radovanović ide u penziju.

Trebalo bi da zakažem prvi odlazak, pa mi pomozite - na koji broj tel, u koje vreme, biram li lekara ili nam to tamo odrede i sl.
Hoću da pozovem još danas, pre praznika, da bismo dobili neki termin u januaru.

Lani

janavi

nisam više 'in' sa trenutnim info
ali vidi ovde
http://www.sbcprn.com/korisne_informacije.html

dok ne dođe neko ko zna više
piše da se prvi pregled ne zakazuje
imaš i broj tamo

ja znam i dr Bošković (osim Radovanovićke)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Mi smo išli kod Dr Bošković, i imaš moju preporuku.

Finalina

dr Milica Jekic, nadam se da jos uvek radi (nisam je cula vise od dve godine)

Kafica

Da, dr Radovanović ide u penziju.
Imaš preporuku od mene za dr Jekić, dr Bošković ili dr Marković.
Pozovi 2667755, traži neku od njih tri i zakaži.
Za prvi pregled je potrebno da poneseš uput pedijatra i list za novorođenče.
Nalaze se u Sokobanjskoj 17a (ako ideš taxijem kažeš 'druga crvena zgrada'). Šalter na kojem predaš uput i knjižicu je, kad prođeš portirnicu, hodnikom desno. Tu sačekaš da vas prozovu i povedu na sprat (sada su sve tri na spratu).
:bighug:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

stacka

Zar se i prvi pregledi zakazuju?
Mi nismo svojevremeno.

Kada Radovanovicka ode u penziju kako ce raspodeliti njene pacijente, zna li neko? Hocemo li moci da biramo ili kako ko kome zapadne?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

pra-sence

Prvi pregled se ne zakazuje ,ukoliko neces nekog posebnog fizijatra.samo odete sa uputom i cekate prvog slobodnog da vas primi.
Mi smo isli kod Snezane Gajic Jovanovic i ja sam njom zadovoljna.
Ako hoces nekog od ovih lekara sto su ti devojke preporucile okreni: 2667-755 i trazi lekara koga zelis pa ce ti oni prebaciti vezu  :)

Kafica

Mislim da će većinu pacijenata da prebaci kod dr Gajić, koja je sasvim ok, ali se nešto ne osećam sa njom na istoj talasnoj dužini. Ja ću tražiti da me prebaci kod dr Jekić, zbog njenog iskustva i težine Aninog slučaja :)
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

lakalut

Mi idemo kod dr Makovic (po Kaficinoj preporuci : :bighug:), zbog tortikolisa takodje. Doktorka je fina, pazljiva, mladja i veoma duhovita :girl_in_love: Sasvim smo zadovoljni.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

disco2000

irma

jos jedna preporuka za dr Jekic. I. je isto imala tortikolis i hipertoniju i sve smo uspesno sredili vezbicama

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

jel

Quote from: Kafica on December 28, 2009, 12:06:28 PM
Da, dr Radovanović ide u penziju.
Imaš preporuku od mene za dr Jekić, dr Bošković ili dr Marković.
Pozovi 2667755, traži neku od njih tri i zakaži.

:bighug:
potpis

mislim da je drJekic malo strozija, preporuka i za drGajic
al tortikolis -malo vezbica i puno mazenja pravilnog zahvata  :girl_haha: i bice cakum pakum
My name is Luton, Robin Luton :lol:

prevodilica

da se zahvalim na preporukama prvo...
otišli smo početkom januara, dr Marković nas je primila, odmah su mi u glavi odzvonile ovde pročitane reči o tome kako je duhovita, i stvarno jeste bila divna
dijagnoza je praćenje psihomotornog razvoja, nije u pitanju tortikolis koliko izražena asimetrija i blago pojačan tonus
pokazane su nam vežbe, i bili smo još dvaput da terapeut proceni da li pravilno radim
sredinom februara nam sleduje kontrola
uglavnom, svi su nam rekli da smo na vreme poslati i došli, i da se to rešava pravilnim nošenjem, u položajima za ostavljanje i spavanje, vežbicama koje su nam dali

vežbamo u više navrata tokom dana, minimum dvaput

ostavljam ga na stomaku, ali je još uvek sav zgrčen i naginje ulevo, pada prosto u tom položaju, tako da budem pored njega i umesto urolanog peškira mu ispod ruku stavim svoju ruku, tako malo duže izdrži u tom položaju

imam samo jedno pitanje za mame koje su vežbale sa decom - noću kad ga dojim često ostane posle noćnog podoja do ujutru kod mene u krevetu - samo se ušuška i nastavi da pajki, a i meni bude lakše  :love32:
skontala sam da ga sad već automatski, onako polubudna, ostavim pored sebe  :-[
i onda spava na leđima, što znam da nije dobro za njega
u krevecu ga postavljam uvek bočno, sa peškirom iza leđa
da li mislite da to utiče mnogo, ako i dalje aktivno vežbamo?

janavi

samo da :bighug:
nemam pojma za ovo, nije nikad spavala pored mene, ali nikad nije ni htela da spava sa strane ;)
doduše zato je imala brahicefalični oblik glave (ravno pozadi)
što se kasnije malo ispravilo
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it