Main Menu

Srbija - prezentacija

Started by Elanor, January 11, 2010, 11:01:39 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: maripoza on January 12, 2010, 12:42:00 PM
Stvarno ne znam da li ima nekih pesmica koje su bas izvorno nase.

na primer
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Finalina

pa nedostaje nam tema "narodna tradicija"

:rofl:

AnaK

Ma dajte :lol: Mislim sve je to fino i slatko, al' pola naše dece (majn inkludid) ne zna ni kako izgleda nošnja ni šta je tačno opanak. Azbuka, pesmice, lepe fotke (urbane, da se dete ne postidi zavičaja) i to bi, od mene, bilo to :)
Janko 23.7.2002.

Finalina

Ma daj :D .... pa sto ne bi znali :lol:

Lani

Ma ne mislim na igre tipa moravac i tako to  :rofl: nego na igre tipa ringe ringe raja.

Finalina

Quote from: Lani on January 12, 2010, 01:36:56 PM
Ma ne mislim na igre tipa moravac i tako to  :rofl: nego na igre tipa ringe ringe raja.
priznaj da je slicno :D

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Razmišljam ovo za nošnju... Da se ne lažemo, ni ja nisam baš u toku s tim nošnjama, nit me to zanima ali ako im je već to sugerisano... zar neće biti glupo ako sva druga deca donesu da pokažu kako izgleda nošnja a Milena ne.

AnaK

Držala bih se i ja sugerisanog. Dakle, Barbika i Ken  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Finalina

da :rofl: Barbi i Ken kao prepoznatljivi Srpski likovi :lol:

AnaK

Lepi Srbi u narodnoj nošnji :)
Janko 23.7.2002.

Finalina

Verujem da nisam u manjini kada se setim da smo odrasli uz Radost Evrope i stvarno mislim da deci nekako ipak znaci kada se i na taj nacin upoznaju i uzive oko takvih stvari koje se ticu narodne tradicije .... pa konacno, toliko toga komentarisemo da je lepo i najcesce je to nesto sto se odrzalo "i posle toliko godina" ..... pa citav retro trend munjevito napreduje u raznoraznim oblastima, sto ne bi pored tako popularnih dinosaurusa malo  paznje skrenuli i na domace primer(k)e .... tako nečega svačega, na zalost zaboravljenog, a iz davnina .

A ja se stvarno nadam da ce Elanor nesto probrati odavde  ;)  .... bas sam od srca shvatila od molbu da joj pomognemo.  :girl_in_love:

Elanor

stvarno jeste blesave :rofl:

ne stizem da ispratim linkove, veceras cu.
sugerisano je nesto, ne sve sa spiska, ipak su oni mali :). mada cenim da ce grci imati sve, a i vise :crazy:.
prezentacije su za decu, u okviru grupe, roditelji ne bi trebalo da budu prisutni (ali videcemo kako ce to izgledati kad pocnu prva izlaganja).

ja sam mislila da milena pokaze i slike noleta, ane i jelene (za ove dve cu jos razmisliti :D), njih bar zna da prepozna :girl_haha: (mm se ne slaze :crazy:)
moram da smislim organizaciju za kena i barbiku, definitivno :)

mileni ce sve to biti novo, ona to mora prvo da nauci, ne smem da je forsiram. za nju su srbija babe, deda, ujak, brat; beograd, bavaniste, batocina i akva park u jagodini :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Quote from: AnaK on January 12, 2010, 02:08:12 PM
Lepi Srbi u narodnoj nošnji :)

Pa valjda su svi predstavnici nebeskog naroda lepi  :crazy: To se podrazumeva  :crazy: :girl_haha:

Elanor, nije loše ovo za Noleta i Anu.  ;)

Elanor

jel mogu vec da zadam prvi zadatak? himna koju peva deciji hor, ako je neko ima? thanx :flower:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.