Main Menu

What not to wear

Started by Nanny Ogg, January 13, 2010, 06:03:54 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

pocnite  od 44:00

jedna ima 60 , druga 40 godina...a ova od 60 trista puta bolja riba od ove, a o dubini ni da zborimo  :)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Život u trendu - Tanja Bošković (24.03.2012.)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Tanja je fenomenalna, obozavam je i sjajno izgleda a ova druga ima cukljeve pa bi bilo bolje ili da ih operise ili da ne nosi onakve cipele :lol:
Pulover je prsluk.

anelore

Jaoj kako ju je Tanja upropastila.
"Fuj. To je, sine, sramota". Carica.

Unabebili

Joj, Cionija, cukljevi su kod ove najmanji problem..vidi bre, kako je "decentno" obucena ...ko mrtav flamingo  :rofl1:...bolje da je ove karnere s bluze spustila na te cukljeve  :rofl1:

a kad joj Tanja kaze:
"znate, svako nadje svoju drugu polovinu...i ove lepe i ove druge"....
a ova sirota, jedva nafatala muza posle tri'espete .... :rofl:

Tanja prica, a ova samo dodaje" mhm".... :lol:

i vrhunska Tanjina recenica "Svako onako kako mora"....pa mislim da je Dakicka mrzi svakom svojom mitohondrijom  :rofl:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

cici

:lol: i da je seckala intervju opet nista uporpastila je :lol:

vojka

"sta to mene briga srce, mene to uopste ne interesuje"  :rofl1:  Tanja je genijalna  :love32:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

jao sto je nepismena dakicka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i primitivna
koliko postapalica koliko praznih reci
fuj
tanja je carica
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

disco2000

To kazes samo zato sto ti se ne dopada njen casual sweater :burko: priznaj :rofl:

martina

uh, ovo moram da prostudiram  s kucnog laptopa, ovaj poslovni je nijem
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Moram i ja da gledam kad ugrabim malo vremena, mogu misliti kako je ispoklapala ćurku  :lol:, Boškovićka iovako nema dlake na jeziku.

Unabebili

Pazi, Boskovicka to uradi tako elegantno da koza ni ne ukapira, bar ne istog meseca  :rofl:

Problem je samo sto kozi nikad ne smeta sto je koza....
a ovima poput Boskovicke koze budu nepodnosljivo iritantne i gaje dubok prezir prema supljoglavim kaciperkama kao sto je ova

cici

Lani

Gde koza, ona je ubeđena da je mrak riba.  :lol: :crazy:

rafa

Jao kakva je Boskovicka i dalje  :nesvest:  :girl_in_love:
I kako divno isijava tu energiju, evo ja bih sad nekog zagrlila ili komsiji skuvala kafu.  :love32:
Dobro, ne bih bas mom prvom komsiji  :crazy: :rofl: ali nekom daljnjem.

SD mi je grozna uvek bila, iako nisam naletela na neke posebne traceve o njoj  :turpija: niti je pratim poslednjih godina koliko sam tamo malo... personifikacija svega onog nafuranog, urban opterecujuceg, lazno trendseterskog, nepodnosljive teskoce postojanja. Sramota, fuj.  :no: :crycry:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Unabebili

Quote from: rafa on June 05, 2012, 09:56:19 PM
personifikacija svega onog nafuranog, urban opterecujuceg, lazno trendseterskog, nepodnosljive teskoce postojanja.   :no: :crycry:

al ga ubode sa definicijom, svaka cast  :good: