Main Menu

What not to wear

Started by Nanny Ogg, January 13, 2010, 06:03:54 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

pri tom je poprilicno ljankase, bar za moj ukus ... jk je coco za nju :lol:

Unabebili

mislim da je zena koja gazi preko leseva da bi dosla do svog cilja (ma kako taj cilj bio glup  :lol: )
nadobudna je, i prilicno gramziva, imala sam neke male prilike da je srecem, svaki put mi je pripadala muka od nje  :(

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Unabebili

steta sto ga ona nema  :D...mada je sirota , ubedjena da ga ima  :-X
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

disco2000

Lani

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

dmi

ja sam se jedne godine na nekom splavu na kome je bio neki docek vaterposlista susrela sa njenom odvratnom njuskom na par milimetara i vrisnula :rofl:
cak se nisam ni izvinila, moja drugarica koja je novinarka i zbog koje smo i zavrsili na tom prijemu umal nije pala od smeha. ja sam se iskreno uplasila bila :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

anelore

Moja sestra je isla u gimnaziji u razred sa Sneki Daki, uvek je pricala kako je ova bila najgora riba u skoli. I ima krive noge, zato je uvek imala neke sumanute poze u kojima su je snimali.
Ja sam uhvatila dva puta tu emisiju, pogledala po dva minuta, i bilo mi je dosta, za do kraja zivota. Prosto ne znam zbog koga se vise stidim da gledam.

margo

Jeste retko odvratna pojava, al sto voli da edukuje narod; te sta je drag queen, te uvek mora da objasni sta je clutch (ja ove emisije ne propustam kad naletim :D).
Mina 25.07.2003.

Nanny Ogg

Quote from: margo on June 05, 2012, 08:06:34 AM
Jeste retko odvratna pojava, al sto voli da edukuje narod; te sta je drag queen, te uvek mora da objasni sta je clutch (ja ove emisije ne propustam kad naletim :D).

Ni ja. Al me uredno nervira ya sve pare i samo vicem kako bih je tukla, al ipak gledam  :rofl:

A vrh mi je kako u svakoj, ali svaaaakoj epizodi 2/3 izraza koji uredno postoje na srpskom kaze na engleskom..te shopping, te casual, te sweater (ne znam samo šta fali džemperu  :lol:)  i sve u tom stilu  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Idiot stvarno. Pa i za clutch postoji naša reč, a za sweater tek...  :crazy:

edit: A možda Sneki Daki vuče korene iz Vojvodine  :think:, moja pokojna baka je nekad imala običaj da kaže sveter ili čak i sviter.  :love32:

AnaK

Ne mogu da verujem koliko kasnim sa informisanošću  :girl_cray2:
Janko 23.7.2002.