Main Menu

What not to wear

Started by Nanny Ogg, January 13, 2010, 06:03:54 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Prvi put vidim, ali zvuči baš baš zanimljivo.  :)

Dusica

Gledam svako vece, sad su krenuli sa nekim novim serijalom :)
Klinton mi je vrh i Nik koji sve zene shisha isto :lol:

pra-sence

Gledam kad god uhvatim.Dopadaju mi se,daju dobre savete. Bas bi mi dobro dosao takav par da mi kaze sta da obucem sad kad sam fat :lol:

Finalina

ja sam prvi put ovo videla pre neki dan, sasvim slucajno, ali namerno sam :D odgledala celu ..... interesantno je, nisam znala da je svaki dan, osim sto se ni ne secam kanala na kome sam to gledala :lol:

Tchi

Quote from: pra-sence on January 13, 2010, 07:27:48 PM
Gledam kad god uhvatim.Dopadaju mi se,daju dobre savete. Bas bi mi dobro dosao takav par da mi kaze sta da obucem sad kad sam fat :lol:
meni ne moraju nista da pricaju, samo da mi daju 5K$  :D

Ivy

Quote from: Finalina on January 13, 2010, 07:45:07 PM
ja sam prvi put ovo videla pre neki dan, sasvim slucajno, ali namerno sam :D odgledala celu ..... interesantno je, nisam znala da je svaki dan, osim sto se ni ne secam kanala na kome sam to gledala :lol:

Discovery Travel & Living

Treba li da kazem da ne propustam, ni jednu :turpija:

:lol:

Meni se dopada kako je Stejsi obucena, fenomenalno!!!   
Frizer im je ocajan, od 20 frizura dvije su mi bile ok...i ne dopada mi se sto kosu (bila do ramena ili do dupeta)  sisa do usiju i krace  :hm: htjela ti to ili ne, ostajes bez kose...kao da svima stoji kratka kosa  :hm: sminkerka ima super savjete, super je...

sve u svemu , ne propustam  :innocent:

Xe

Odgledam ponekad i klimam glavom s razumevanjem. I u USA i kod mene isti problemi -nema broja (samo kod njih iz drugog razloga, jer su ti brojevi najpopularniji, pa se sve rasproda, a kod nas nema nista iznad 34  :crazy: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Ivy

Imaju super savjete, kao napr. ovaj za farmerke  :good:

What Not to Wear: Perfect Jeans

kako sakriti stomak:
What Not to Wear: How to Hide a Tummy

siroki kukovi:

What Not to Wear: Large Hips

kako kombinovati boje:

What Not to Wear: Matching Colors

velike grudi:

What Not to Wear: Large Bust

stacka

Nisam do sad, mislila sam da nemamo taj kanal, sad mi kaze itacka da ga imamo :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Jao Ivy, samo nemoj oni da mi sparuju boje. Juce su onu nesrecnicu obukli u braon pantalone, bordo majicu i ljubicasti dzemper, a nosila je zutu tasnu i crne cipele. Kad je probala da se pobuni, rekli su joj da su ljubicasta i zuta na suprotnim krajevima spektra i da se zato slazu.
mozda, ali ne sa jos pet boja istovremeno  :crazy:

pra-sence

Quote from: Tchi on January 13, 2010, 07:53:38 PM
meni ne moraju nista da pricaju, samo da mi daju 5K$  :D

Pa da,i to :lol:...

Recimo,meni je super ovo za farmerke.Bas su lepo objasnili kome kakav kroj stoji,sve jedno,pre neki dan nisam uspela sebi da kupim farme :'(..Najveci broj mi je velk,sledeci manji zapinje na guzici :'(

Ivy

Xe to sam i ja mislila...ali ne izgleda tako lose moram priznati .... ne bas svaka kombinacija, ali ponesto da...mada meni nikad ne bi palo na pamet da tako nesto uklopim... :rofl:  ja pazim da mi se slaze sve  :fool: a ni to ne valja... :sissyfight:

torba i cepele su najveci problem  :sissyfight: a oni to do sada nisu "uparili"  :think:
lijepo kaze Lav..ali je mi ne slusamo  :think:

dosta sam opustenija sada...bolje da ne pricam kako je bilo ranije (i gace treba da se slazu :rofl:) treba se "igrati sa bojama" ali ne pretjerivati naravno... kombinovanje boja ne treba da se svodi na dvije boje.....mada ja nikad ne kombinujem vise od tri... :-X   :-[ 

Xe

MA Ok mi je kombinovanje boja, ali oni ponekad bas onako zaamerikanizuju, pa im zamorci izgledaju kao punjeni fazani  :lol:
I jos se dive i uzdisu, a ja se pitam ko im dade diplome  :lol:

Ivy

Quote from: Xe on January 13, 2010, 08:37:58 PM
MA Ok mi je kombinovanje boja, ali oni ponekad bas onako zaamerikanizuju, pa im zamorci izgledaju kao punjeni fazani  :lol:
I jos se dive i uzdisu, a ja se pitam ko im dade diplome  :lol:

e to uzdisanje i padanje u nesvjest  me nervira :lol: