BEOGRADSKA PORODILIŠTA - informacije, iskustva, saveti

Started by stacka, January 22, 2010, 06:46:30 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Meni prvi put jesu, drugi put nisu, rekla sam ima da ne treba i poslušali su me. Stvarno varvarski deluje.

Dusica

Nije da bukvalno vezuju, meni su stavili kao carape preko nogu ali da zahvata i one metalne delove na koje se dignu noge.
Sta znam, meni je koristilo na prvom porodjaju jer su ti metalni delovi bili rasklimatani i pored sve muke, jos su mi i noge padale odatle

janavi

meni nisu vezivali, al ja sam se porodila za 20 minuta
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Margarita

stacka

Moja sestra od ujaka se poradjala tamo 2005. i vezivali su je, pa rekoh ja da mi je to bio najveci razlog PROTIV kada sam birala porodiliste.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

lakalut

Meni niko nista nije vezivao, oba puta, u Visegradskoj. Ali ja sam se poradjala u porodjajnom apartmanu sa prisustvom muza, tako da je moje iskustvo skoro kao iz americkih filmova. Posle sam bila u apartmanu na 3.spratu. Poradjao me je oba puta dr Sasa Andrijasevic, super lik.
Ja sam bila protiv malih porodilista iz istog razloga koji pominje Jel, pa mi je Zvezdara otpala, a izmedju NF i Visegradske sam birala onako, po urbanistickim uslovima, :-[ NF na sred zakrcene ulice, buka, haos, a Visegraska malo skarjnuta sa dobrim pogledom :girl_haha:
Jedina mana, jos uvek nemaju bebi frendli program.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Tchi

ja se ni ne secam da li su vezivali, secam se da su mi podigli na one uzengije ili kako se to zove kad je doslo do samog porodjaja, a i da su mi vezali ne  bi mi smetalo...pretpostavljam da ima zena koje odustaju ili se "ritaju" pri usivanju pa zato

lakalut

L: april 2006.

J: septembar 2009.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

Quote from: lakalut on January 26, 2010, 09:14:49 AM
Ali ja sam se poradjala u porodjajnom apartmanu sa prisustvom muza, tako da je moje iskustvo skoro kao iz americkih filmova. Posle sam bila u apartmanu na 3.spratu.

lakalut, kad budeš imala vremena, molim te da ispišeš ovo za apartman na porođaju, vrzma mi se ta ideja po glavi. Prethodnih puta nije ta usluga ni postojala, ili bar ne tako rašireno, a i finansije su bile problem.

Quote from: Deda on January 26, 2010, 09:16:56 AM
Mozda prvo procene pa vezuju  :crazy:

Misliš, dal' će da dobiju nogu u glavu  :crazy:

emge

A, koliko sada košta prisustvo muža u Višegradskoj, a koliko na drugim mjestima ?

Ja bih ovog mog ponovo vodila. Najbolja stvar tog njegovog prisustva je što mi je pravio društvo dok nije došlo do napona (i što smo imali apartman). Čula sam da negdje muža pozivaju unutra tek kad krenu naponi, a to mi nema puno smisla :)

stacka

U Zvezdari je bilo 2000, cula sam da je sad besplatno. Ne znam da li je trac ili istina.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

otkud znam dedo, ja sam imala epidural pa ne znam kako sve to boli, ali dok sam lezala posle slusala sam zene koje u sred porodjaja vicu da ne mogu vise i sto sam ostala fascinirana, jer sam ocekivala stravu i uzas posle raznoraznih prica, na sve su vikali, valjda moraju, ali dok vicu na njih zovu ih srce, duso, mozes ti to i sl.

emge

Stačka, jel isto imaš apartman i muž je sa tobom od početka ili ga zovu kad procjene da počinje porodjaj?