Main Menu

Uspomene iz detinjstva

Started by AnaK, February 04, 2010, 10:25:44 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Muzički tobogan, štrumpfovi, razni albumi pa i Sarah Key, "mali program" :love32:

A, najzabava ljeti su mi bile ipak "Igre bez granica".

Margarita

Kafica

I lutke za oblačenje iz Politikinog zabavnika :love32: Pa ih tata lepo iseče i zalepi na karton da ih lakše oblačimo :)

I Ziko u albumu Mundijal 82 u Španiji i ona pomorandža :girl_haha:

Nedeljni zabavnik, Vajta, Zijah Sokolović & Slavko Štimac.
Zimski bioskop.
Džejms Bond (vodili nas sa školom u vreme velikog odmora), Lepa Brena & Tesna koža :girl_haha:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

maripoza

Quote from: emge on February 04, 2010, 11:55:44 AM
Jao ,da, bilo je odlicno. :)

I sve ostalo sto ste nabrojale pamtim. :)
Old enough to know better, but too young to care.

cici

Pojavile su se i knjige Sara Kej, ima ih za sada 6Evro je izdavač..Kupila Sofiji jednu, samo je prelistala i ostavila.Nije uopšte bila zainteresovana da počne da je čita.A tako je lepo opremljena, svaka strana ukrašena sa nekim cvetićima i perom i mastilom u ćošku.
Skupljale smo Sara Kej ali mislim da je bila mala da bi je zanimalo.

Kafica

Maro, bilo bi strašno da ne pamtiš LB&TK :lol: a i stalno ih repriziraju :lol: Ja se i dalje smejem kad to gledam  :-[ omg :rofl:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

:ph34r:

Quote from: emge on February 04, 2010, 11:55:44 AM
Muzički tobogan, štrumpfovi, razni albumi pa i Sarah Key, "mali program" :love32:

:o skupljala si sarah key

ja se ne sjecam nikakvih albuma, znam samo da sam igrala "slicica" ... ono..pola-cijelo, poklapale itd :lol: .. ali normalno ne sa tim glupim slicicama za djevojcice :lol:

ali zato  Gvido Pankardi i Djenaro Olivijeri  :love32: :lol:

emge

I skupljala i imala oblijepljenu sobu sa njima :) Mada mislim da je to više bila zasluga starije sestre :lol:
Posle je Sarah Kay zamijenio Vlado Kalember :rofl:

Elanor

secam se srece petkom kad je strip u zabavniku modesti blejz ili fantom, i razocaranja ako je nesto drugo :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Elanor :good: I ja sam obožavala fantoma.

:ph34r:

Quote from: emge on February 04, 2010, 01:48:40 PM
I skupljala i imala oblijepljenu sobu sa njima :) Mada mislim da je to više bila zasluga starije sestre :lol:
Posle je Sarah Kay zamijenio Vlado Kalember :rofl:

o da najlakse je optuziti stariju sestru  :girl_blum: :lol:

mi smo skupljali i znacke i privjeske (tj moj brat) ja sam negdje u osnovnoj probala sa salvetama, al mislim da sam odustala kod 5-6 ..valjda mi bilo besmisleno :lol:

sjecam se da smo imali gomilu znacki i onda smo na velikom stirop. crtali SFRJ i napunili je znackama...sve sa tacnom geografskom lokacijom znacki tipa...beograd, jajce, goranskim (tamo gdje su sume :lol:) itd :crazy:

Elanor

naravno, znacajno mesto u uspomenama iz detinjstva zauzima galaktika :girl_in_love:
secam se da sam se strasno razocarala kad su je reprizirali onomad (pre desetak godina :lol:)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.