Main Menu

Uspomene iz detinjstva

Started by AnaK, February 04, 2010, 10:25:44 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Kafica

Thorn birds :girl_in_love:
A jedino što su mi roditelji ikada branili da gledam su Bordžije, a ja virila :girl_haha:

Duran Duran forever :girl_haha:

i

Live aid - 1985 Usa For Africa - We Are The World
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Unabebili

a serija "Ja, Klaudije" ?  :rofl:

sto mi je to bilo zanimljivo  :girl_in_love: ( i nejasno  :lol:)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Klaudije je bila fenomenalna serija.
Tako dobro urađena, s tako dobrim glumcima. Odlična!

Kafica

ovaj auto, samo crvene boje, sa presvlakama od raznih koža u pačvork stilu :girl_haha:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Despina

povratak u Idn, klinika Svarcvald :girl_in_love:
Cini mi se da je A-ha izdao neki singl ili album, uglavnom sam ih gledala, kako je ostario Morten :)
A, L, S

Lani

Ha ha gde se seti Klinike Švarcvald  :clap:
Doktor Udo i kompanija  :lol:

maripoza

Klinika  :lol:
Bas je se setih malopre, al vidim ima i brzih od mene.  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Beatrix Kiddo

Quote from: Minimax on February 06, 2010, 09:05:27 AM
Sad sam se setila, bila je jedna emisija za decu, jedan poznati hrvatski glumac je sedeo na nekom kovcegu, deca oko njega na podu, i on im je pricao bajke. Pricu je pratila i vizuelna predstava bajke. Seca li se ko ? Ne  mogu da se setim kako se emisija zvala, ali se secam da me je nacin na koji je glumac pricao price hipnotisao .

Sjecam se ja, ali se ni ja ne sjecam naziva emisije  :D
Je li moguce da je pocinjala pjesmom There Must Be An Angel    od Eurythmics-a ? (makar onim uvodnim dijelom pjesme) Ne znam zasto, ali me pjesma uvijek podsjeti na tu emisiju i onog glumca  ;)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

senka

sećam se ekspandiranog pirniča koji se uglavnom davao papagajima, a nama bilo interesantno da probamo tu "papagajsku hranu"

kroasane sa džemom pakovane po dve beli karton, providna kesa, pa zaheftano

Modern Talking
Milli Vanilli (skandalozni, ništa mi nije bilo jasno)

tramvaji sa kožnim sedištima, ono prvo prednje sa strane duplo (u nekim trolama ima još tako)

teget specifična službena vozila vlade ili ck
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

PINK-FLOYD i pesma Another brick in the wall, vrlo traumatičan spot, mislila sam kada krenem u školu da će nas staviti tako na trku i samleti, a kada sam jela meleveno meso, pitala sam se imali tu đaka  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

tea

Quote from: senka on February 06, 2010, 07:24:39 PM
PINK-FLOYD i pesma Another brick in the wall, vrlo traumatičan spot, mislila sam kada krenem u školu da će nas staviti tako na trku i samleti, a kada sam jela meleveno meso, pitala sam se imali tu đaka  :lol:
:rofl1: