Main Menu

Uspomene iz detinjstva

Started by AnaK, February 04, 2010, 10:25:44 AM

Previous topic - Next topic

aleks

Quote from: emge on February 10, 2010, 02:21:25 PM
Špagerice, koledžice jakne, iscijepane farmerke (koje sam oblačila u liftu :rofl: )...

jaooo, kad se setim tih presvlacenja po ulazima :nesvest:
ako idem ja po drugaricu, onda ne mozemo kod nje (da se razmenimo), ako dodje ona po mene onda moze.
i tako svaka obuce kombinaciju koja treba ovoj drugoj i skidaj se po mracnim ulazima, liftovima, medjuspratovima...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

samo sam cigarete krila na postanskim sanducicima :-[
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Moja majka je uglavnom spavala kad sam izlazila u grad. Da se kojim slucajem budila imala bi da :nesvest:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

aleks

ma i moja majka nije imala nista protiv. ali drugaricina je smatrala to vrhunskom gluposcu  i nije dozvoljavala :hm: pa smo morale da se snalazimo.

edit: pricam o kraju osnovne skole.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Quote from: Deda on February 10, 2010, 03:38:03 PM
Moja majka je uglavnom spavala kad sam izlazila u grad. Da se kojim slucajem budila imala bi da :nesvest:

Blago tebi Dedo.

Deda

Meni je sestra probila led za izlaske, ali zato je ona zìvela u Ausvicu :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Mogla sam da izadjem u čemu sam htela, ali nisam bila preterano maštovita :rofl: Kad smo već kod toga, izludjivalo me je što sam ja morala kući kad svi drugi izlaze.

cici

Quote from: Deda on February 10, 2010, 04:09:57 PM
Ja nemam stariju sestru :crycry:

Margarita

Quote from: Deda on February 10, 2010, 04:09:57 PM
Quote from: cici on February 10, 2010, 04:10:56 PM
Ja nemam stariju sestru :crycry:

ja sam starija sestra  :crycry:  :crycry:

Finalina

da li jos uvek postoji emisija "Ozon" ? ... ako se secate :)

cici

Quote from: Margarita on February 10, 2010, 04:12:47 PM
ja sam starija sestra  :crycry:  :crycry:
Jao  :rofl:
:bighug:
Quote from: Finalina on February 10, 2010, 04:13:21 PM
da li jos uvek postoji emisija "Ozon" ? ... ako se secate :)
Sećam se, kako da ne, baš sam volela da slušam.Ne znam da li postoji.

Finalina

secas li se muzike, mislim da je isla nedeljom uvece... a neka njoj "slicna" je isla i petkom

edit :
Kultna radio emisija 80-tih godina proslog veka Beograda 202. Isla u terminu nedeljom uvece, prepoznatljiva po pismima slusalaca nazvanim "poruke licne prirode".  Prvo mesto u kome su ljudi potpisani nadimcima odvaljivali svakakve gluposti i mesto gde se po prvi put cula mnogo prepisivana recenica "prosla si kroz moje srce k'o krava kroz kukuruz". Najjaci lik te emisije je bio SOM KAPITALAC.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Ozon je super, pa Fontana želja, pa kako se zvala ona što je išla petkom uveče, isto sve muzičke želje. Jel Dragstor?

Cici, sapatnice  :bighug: ja sam isto uvek imala ograničen izlaz i dugo dugo je tata dolazio po mene. Tad mi je to bilo smor, sada shvatam da imam najboljeg tatu na svetu.  :love32: Nikad mu nije bilo teško da ustane, u bilo koje doba noći i da dođe na drugi kraj grada samo da ne bih išla noćnim busom ili išla noću sama po nekim budžacima.

emge

Majka nije imala protiv mojih kombinacija, ali je zato starija sestra išla za mnom i zvala majku da me pažljivije pogleda :lol:
Onda posle konstatacije da je to možda previše, ja slegnem ramenima, obučem biciklističke, a farmerke dodam u liftu :lol:

cici

Quote from: Finalina on February 10, 2010, 04:18:41 PM
secas li se muzike, mislim da je isla nedeljom uvece... a neka njoj "slicna" je isla i petkom
Nisam sigurna ali mislim da je bila domaća muzika.Ili nije  :think:
Quote from: Lani on February 10, 2010, 04:19:01 PM
Ozon je super, pa Fontana želja, pa kako se zvala ona što je išla petkom uveče, isto sve muzičke želje. Jel Dragstor?

Cici, sapatnice  :bighug: ja sam isto uvek imala ograničen izlaz i dugo dugo je tata dolazio po mene. Tad mi je to bilo smor, sada shvatam da imam najboljeg tatu na svetu.  :love32: Nikad mu nije bilo teško da ustane, u bilo koje doba noći i da dođe na drugi kraj grada samo da ne bih išla noćnim busom ili išla noću sama po nekim budžacima.
Sa ove vremenske distance kapiram zašto je moja majka bila tako stroga, sama me je gajila.A ni ja nisam bila neki buntovnik, samo mi je teško padalo  i povukla sam se iz društva 
malo.Bilo mi je tako lakše nego da mi se rugaju ili da ja objašnjavam.

Mm planira tako kao tvoj tata, da ide po Sofiju čak i da je čeka.Mada osim bezbednosti ima još neke motive  :lol: